Emma here I come!

Nu åker jag till emma!! PUUSSSSS!

SMS-inlägg

img_3369 (MMS)


God morgon!

Nu har jag precis ätit frukost och ska gå upp och sminka mig och klä på mig strumpor och en tjocktröja sen ge mig iväg. Innan frukosten hann jag duscha av mig lite men inte håret för det ska ändå tvättas hos frissan så det är typ det vidrigaste jag någonsin varit med om. 

Nu måste jag skynada mig så att jag hinner med tåget vid 11 över.

image description

Time to sleep...

Ska gå upp och slagga nu tror jag, är sjukt trött. Imorgon vid 13 ska jag färga håret så jag måste upp vid 11 för tåget går vid 12. Ska försöka ta någon före och efter bild så ni kan få se skillnaden sen.



typ såhär är det nu men jag ska ta en annan nu innan jag somnar...

Du är helt outstanding!


Min mellis idag!

image description

SMOOOTHIE!

Goda nyheter!

Imorgon kommer jag börja sätta igång Buster!!!! :D helt fantastiskt kommer det vara.

Så här kommer jag att sätta ingång honom:

Skritt i en vecka

Skritt och trav en vecka

Skritt, trav och galopp en vecka

Sen är han igång igen hoppas jag!

image description

Tåget

Sitter på tåget till skolan nu men jag börjar inte förren om 45 min men det som jag var på i morse tog lite kortare än planerat men det var bara bra!! :D


God natt!

god natt nu ska jag strax sova och imorgon är det skola mellan 9,30 och 16,00 så det är lång dag men jag ska iväg en sväng innan så jag ska upp 6,15...
image description

it's just you, me and the whole ocean!


Dagens mellis påväg till stallet!


Nyhets test.

Sitter i skolan och har presis gjort ett nyhets test, kan väl inte säga att det gick sådär jätte bra men det har inget med betygen att göra alls så det är skönt. Nu är det engelska sen matte och sen lunch som står närmast på schemat!

Snyggaste bilden nånsin!


Just nu!

På rutans rygg!


Riiiida!

Nu sitter jag på bussen till stallet för att få rida, jag vet dock inte på vilken häst det blir men det blir säkert bra vilken som. Det är typ en av de roligaste sakerna med att stå på sw. Att man oftast kan få rida om man frågar!


Fira Matilda

Sitter i bilen på väg hem till kusinerna för att fira Matilda som fyllde år i fredags och lite mig också för vi har inte träffat dem sen dess. Snart dör min telefon eller jag vill ha den vid liv tills jag kommer hem igen.


Pluggar dag.

Idag blir det pluggdag, so till imorgon och spanska prov på onsdag. Sen ska jag till stallet också senare men nu ska jag sätta igång!


Mys med stise så här på morgonen!

God morgon!


RSS 2.0