God natt

god natt, imorgon blir det skola mellan 10,10- 15,15 sen blir det hem och äta mellis och sen så ska väl vi åka ut till stallet och packa alla grejor och rensa lite lband dem så bli inte förvånad om det blir en lite bloppis här sen.

Aja jag tror att jag hinner göra ett litet inlägg innan skolan imorron :P


5 saker ni inte visste om mig.

- jag äter inte ost på macka men det går bra om den är smält eller på tacos
- jag har aldrig vunnit en LC
- jag har inget mvg eller ig i skolan
- det kan synas på mig som om jag inte tar åt mig av elaka saker men inombords så gör jag verkligen det
- jag är inte konflikt rädd


Kokar pasta.

Kom hem från stallet för ett tag sedan och står och kokar pasta, tortelini till mig och min brorsa och vanlig pasta till mamma eftersom hon e magsjuk.

Rid passen idag gick toppen bra, jag red både Doris och Buster på volten och på doris tog jag några små skutt, men hon e ju en dressyr häst så hon hoppar nästan som en unghäst men det var riktigt kul, älskar ju verkligen att hon bockar lite också. Buster fick sig ett dressyr pass och han skötte sig galant min duktigaste ponny.

aja nu är pastan klar chao!

dagens outfit



vit blus cubus 249:-

jeans lee ?:-

svarta strumpor hm ?:-

God natt :P

fortsätter på samma sätt, k&s

Anonym:

Heeej! Jag läser din blogg varje dag och älskar den mer för varje dag!!
Jag ser upp till dig! Du är min stora idol. DU ÄR SÅ SÖT EMMA
Kramisar från Johanna

svar: hej hej, tack vad glad jag blir, det va jätte kuul att få detta.


k&s

Estelle:

åååh, va snäällt! min hotmail har totalt hackat upp sig, typ någon har bytt lösen eller nått -.- men kan jag lägga upp de bilder på bloggen som jag vill ha på? ska jag ladda upp dom i 1000 då? :)

svar:

eller så kan du bli vän med mig på facebook om du har några bilder där eller så kan du ladda upp dem där.


k&s

Estelle:

vilken fin header, gör du till andra också? :)

svar:

jaa det skulle jag väl kunna göra men eftersom jag inte gör dem i photoshop så kan jag inte klippa ut runt vissa föramål men jag kan sätte ihop dem såhär och beskära. Men om du skickar lite bilder till [email protected] så fixar jag en.


ridtur i det fina vädret.

Idag blev det en ridtur ut med Jannika, Elisabeth och Emelie. Vi red bort förbi sjönborg och alla hästarna hade vår känslor till 1000. Men vi lyckdes galoppera hemåt utan att någon av dem stack vilket va kul. Imorgon så ska jag rida både Buster och Doris och jag tror att mamma skulle med och ta lite bilder på mig och dem söta hästisarna.

Juste imorgon har jag utvecklingsamtal också så jag får reda på lite mer om vad jag ska jobba på för att få upp mina betyg.



underbaraste, tjockaste dunderklump gud vad jag saknar dig!


Lite somrigare header!

Fixade en lite somrigare header idag som jag tyckte passade lite bättre nu när det är våår och sånt fint väder.

alltid lika skönt.

åhh jag älskar onsdagar. det är oftast toppen väder och jag slutar 12,20 i skolan. underbart. snart så ska jag väl ta och åka ut till min lilla filur men det är inte så bråtton eftersom det är ljust så länge nu :D



utsikten från min balkong.



solen



jag

bilder jag tog för typ en halv sekund sen :P

GRATTIS BEA

GRATTIS BÄSTA BEA!!!!!!!


sova nu!

ska ta och stänga av datorn nu och sova. höll på att somna flera gånger på sista lektionen och sen på tåget men nu ska jag äntligen få göra det. Ibland bara älskar man ju sin säng ;)


Bea sluuta!

sitter och chattar med bea och hon säger att jag ska få reda på massa hemlisar på lördag men jag vill ju veta dem nu men hon säger inte ett ord :(

ridningen

Hemma från stallet nu, ridningen idag blev en snabbis barbacka på ridbanan. Han va väldigt duktig och fin som alltid min lilla prins. Jag kan också passa på att berätta att jag ska flytta till ett annat stall på lördag förmiddag, har varit lite hemlig med detta eftersom vi verkligen bestämde oss igår och jag har vart väldigt osäker men igår tog jag klivet och bestämde mig att det kommer att bli toppen på Stora Wäsby eftersom det är dit jag ska flytta.


Hemma en snabbis!

hemma en snabbis nu och äter lite mellis sen ska jag dra till stallet och mocka och rida men tåget går inte förren om 45 min... hörs senare ;)


God morron god morron

Idag är det skola som vanligt utom att jag har biologi prov :( efter skolan blir det till att åka till stallet och rida see u later

sova strax.

ska ta och gå och göra mig iordning inför sängen. Imorron så är det skola mella 8,10-16,00 :( seg dag.


Dagens outfit.



Svart linne hm 99:-

kavaj hm 399:-

jeansleggings 199:-

Ny hylla.

Igår satte pappa upp en ny hylla i mitt rum som jag ska ha alla hästbilder på och såhär blev det.


outfit.


Filmerna från igår!




Busters vecka

måndag: vila
tisdag: ut/ volten
onsdag: ut/ volten
torsdag: ut/ volten
fredag: ut/ volten
lördag: ut/ volten
söndag: ridhus

tror att det blir såhär, eftersom både lena och maria är i Tyskland denna vecka så blir det ingen träning vilket är tråkigt.


Tävlingsdagen dag2

LA: Hur fin som helst han va verkligen kanon hela rundan men så petade vi sista i grunden usch va jag blev sur och ännu surare blev jag när jag såg att jag blev ner puttad från placering av sista ryttaren men Buster va hur duktig som helst min lilla prins :)

MSV: Helt ok runda men han kom hur nära som helst på trean så han fick hoppa rakt upp så han rev både fram och bak bommen och sen så blev det ett stopp in i trekombinationen men eftersom jag rev en bom och va snabb på igen efter dem sa rid så fick jag inga tidsfel iaf :)

Filmer kommer!

snart dax för skola!

sitter och chattar med bea på facebook om hennes toppen tävling i helgen och ska snart gå och fixa mig inför skolan :/ Ikväll ska jag bara plugga gärnet och inte åka till stallet alls utan det sköter Saga och Anna :D

k&s

Evelina

Fin häst! Vilken ras?;)

Svar: tack! han är irländare och okänd på alla sätt och vis, eller det står typ irlänsksportponny så det är väl typ som en svensk ridponny fast i irland.


SOVA SOVA SOVA TÄVLA TÄVLA TÄVLA!

ska sova nu för imorgon är det tävling igen men vi behöver inte åka från stallet förren vid 13 tror jag så det blir eftermiddag och Buster ska få springa av sig i hagen först :P GLÖM INTE ATT STÄLLA BAK KLOCKAN EN TIMME OCKSÅ!!



idag

Tävlingsdagen dag1

LA (förklass): Skit fin runda fram till 6an för där fick han hoppa av lite stort och jag va inte beredd så då fick jag nästan släppa tyglarna helt och efter det hindret så var det en ganska svår sväng in i kombinationen och han sköt in bogen så jag fick inte till någon bra sväng alls så då rev han in och efter det så hade jag nästan ingen kontroll och sen mot sista så bara drar han och blir flack så det blev 8 fel men en halt ok runda.

LA (lagklass): ännu finare runda utom mot tvåan där han kom väldigt nära och kom inte tupp tillräckligt så då rev han det men laget slutade på 4 fel och 4:de plats totalt, bäst av dom lag som inte kom till omhoppning och vann gjorde DJURSHOLM... e man förvånad eller?!



bild från idag. där ser man också det nya tränset, ganska likt det gammla:P

.

Det är dig jag lever för.







Club Sandwich

Har precis ätit upp min club sanwich som det blev till middag idag.

Ikväll så ska jag fixa iordning det nya tränset och nummerlappen tills imorgon. Sen så ska jag väl bara chilla galet framför let´s dance.

Stallet nästa!

Nu åker jag till stallet och rider ut min polle CHAO!

svar på frågestunden!

Eftersom det knappt inte är några som skriver några frågor så kan jag ju svara på dom tre jag har fått och sen så svslutas den nu.

1: Anonym:
     Funderar du på att köpa en stor häst snart?

Svar:
Nej det hade jag inte tänkt, eftersom Buster är så kraftig så räknar jag med att kunna ha honom ett bra tag till.

2: Anonym:
Är du glad att du köpte Buster

Svar:
Jaa jag skulle absolut inte kunna tänka mig någon bättre ponny i det läge som jag var i då. Eftersom jag precis hade avlivat en häst som hade varit halt i 1 och ett halft år och sen köpt en ny som hade kolik som vi fick lämna tillbaka efter 2 v så var han perfekt.

3: Anonym:
min ponny lägger också tungan utanför i mungipan hela tiden från man tränsat och under ridningen fast på höger sida. Vilka bett/nosgrimmor har du provat på din ponny? och vet ni varför han gör det?min ponny har det som "skönhetsfel" bara enligt tandläkare och så. Men det är så tråkigt att få avdrag i dressyren över nått man inte kan påverka liksom "/

Svar: Jag har väl prövat det mesta och lite har funkat och lite inte alls. Först så köpte vi ett rakt bett för att det kanske skulle varit skönare i munnen om det var något som gjorde ont men det funkade inte. Sen så köpte vi en  remontnosgrimma för att pröva och ha som dressyr träns men ikke sa nikke det ville inte heller så då köpte vi ett tungfelsbett och det är väl det som har funkat bäst och då har han haft tungan rätt i mun men det får man tuvärr inte tävla med samtidigt då så köpte vi en aachennosgrimma men det gjorde ingen skillnad det heller. sen så har vi prövat att ha ett äppelbett för att han skulle vilja suga på det och ja det gick väl bättre men det var inget som gick sådär kanon. Sen så har vi prövat med att ha gummiringar men det funkade inte heller och nu håller vi på och provar med ett vanligt tredelat bett för att han ska ha något som rör sig i munnen så att han vill ta in tungan och jaa det funkar väl helt ok. Men eftersom han är en hopponny och han störs inte av det i hoppningen så har vi inte prövat så himla mycket och jag tror att det finns mycket kvar att göra men det roliga är att när han går i helt rätt form så tar han in den men inte annars. Nej jag har ingen aning varför han gör det men vissa säger att han gör det för att han har blivit dragen i tungan när han var hos tandläkaren på irland men jag har ingen aning om det är sant eller inte.

såhär ser tungfelsbettet ut som vi har


HOPPAS ATT NI BLEV NÖJDA MED ERA SVAR!




Lite mer shopping!



Shorts 99:- hm



shorts 99:- hm



blus från Cubus 249:- bild från HM men den ser nästan edentisk ut. ända skillnade jag kan se är att denna har knytband ute på armarna och det har inte min.

t-shirt från Kappahl som jag inte heller hittar någon bild på :( 199:-

Vaken nu!

Vken nu och sitter och käkar frukost och ska väl snart gå upp och fixa mig men först så ska ni få ett annat inlägg med det jag köpte igår. Jag kan bara säga att musikalen jag var på igår SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖG.

AJA GOD MORGON IAF

mammas kontor!

sitter på mammas kontor och har vart här ett tag och innan dess så var jag och shoppade lite som ni kan få bilder på senare för nu ska jag och mamma gå på en musikal, Hair. Men innan dess så ville mamma att vi skulle gå och köpa ett par skor till mig för mina smutssmutsigafinfina vita tygskor funkade inte tydligen. Sen behöver vi stanna till på 7eleven också och köpa något till mig för jag är JÄTTE hungrig.

Det händer inte ofta att jag går och lägger mig innan 22.

har redan fixat mig för att sova. jag är så sjukt trött, kan bero på att jag låg uppe igår och inte gjorde något alls, bara låg i sängen och smsade lite och hade det riktigt skönt och tillslut så vart klockan alldeles för mycket för mig.
Imorron så är det skola mellan 8:10- 14:30 kommer att sluta en halv timme senare för det ska komma en teater till min skola imorron och spela och sen efter det så ska jag åka in och shoppa lite mer i stan och sen gå och kolla på en musikal. värsta teater dagen imorron :P

aja GodNATT


Ridtur på Doris och hoppträning på Buster

Red ut på Doris idag själv, det va första gången jag red henne men det gick bra. Hon gjorde några bocksprång och kastade sig men jag lyckades hålla mig kvar. Hon var väldigt rolig att rida för jag älskar hästar som kan bocka lite ibland och det gjorde hon, hon var också väldigt skraj för vissa saker och ting men jag var lite hård med henne för så mesig som hon var är inte okej så idag fick hon en bestämd liten ryttare på sig.

Hoppträningen på Buster gick också väldigt bra och vi övade lite omhoppnings svängar och jag tycker att jag lyckades bra och sen hade vi en liten omhoppningstävling och då råkade jag få ner en bom med bakbenet men jag hade bäst tid ändå :D så nu känns det bra inför tävlingen hela helgen :D



om hoppning på SFK. Vinst!

Duscha nu sen sova!

ska ta och hoppa in i duschen snabbt nu innan mamma och pappa vill in på toan och sen sova.

Imorron så går jag i skolan från 8,10-12,20 sen ska jag äta där och sen åka till stallet och rida doris och sen åka och hoppträna Buster  och sen har jag väl lite plugg kanske som måste fixas efter det också och sen sovasovasova.



jag och Taggen innan han åkte.

Stallet idag.

Idag red jag ut med Elisabeth på samma runda som igår och det gick toppen. Dom två sista varven uppe vi vattentornet så jobbade jag lite med tempo växlingar och ja det kunde väl gått bättre men det gick helt okej.


Lite snabb shopping efter skolan idag!

Blev en snabbis till täby c idag jag fick faktist med mig lite hem också.



svart linne med dregkedja i ryggen 99:-



svart spets linne 99:-



svart t-shirt med spets på axlarna 99:-

och sen en jätte söt blus som jag tyvärr inte hittar någon bild på men den kanske ni kommer att få se någon annan gång.

Hade också tänkt att åka in till stan på torsdag efter skolan och kolla på lite till som jag inte hittade idag.



lätt en av sveriges bästa klädes butiker.

Busters vecka!

måndag: ut
tisdag: ut
onsdag: hoppträning
torsdag: vila
fredag: en sväng ut i skogen
lördag: TÄVLING la, la (elit)
söndag: TÄVLING la, msv


sova nunununu!

ska sova nu är sjukt trött, och imorron är det skola som vanligt mellan 8,10 -16,00 :( världens seegaste dag.

Mitt schema imorron:
Matte, svenska, no, lunch, so, so, spanska, enelska.

Det är bra att vi iaf har tre halft roliga lektioner, matte, so, so och sen är svenska ganska najs just nu också för vi kollar bara film:D


Stallet idag!

Red ut med Elisabeth idag för saga hade bråttom så hon hann inte vänta på Elisabeth som kom 20 min senare än planerat men det gjorde jag. Så jag och hon red upp i skogen och sen bort på ett fält som det inte alls var så mycket snö på så där gick det att både trava och galoppera. Sen red vi upp till vattentornet och där hade all snö smält så där kunde vi galoppera ännu mer och Buster gick nästan i form hela ridturen och han va jätte duktig. Idag red jag på pelham för att han inte skulle sticka så som han gjorde igår, men när jag skulle tränsa så insåg jag att bettet satt väldigt konstigt på tränset, så mamma hade satt det upp och ner igår när hon tog av det för att smörja :P



Elisabeth och Myran i lucia tåget :) (hästen kallas myran om ni undrar)

Skola snart!

ska börja plocka iordning mig nu inför skolan och plocka med mig hästkläderna också eftersom jag ska åka direkt till stallet sen. Nu ska jag gå om 50 min så chao!


Filmer

Filmerna från Anita Sande träningen i fredags.




Puss och god natt!

Nu ska jag ta och sova lite så att jjag är pigg i skolan imorron, det blir låång dag i skolan. Börjar 9,20 och slutar 15,55 och då blir det att ta sig ut till stallet så fort som möjligt och rida ut med saga och elisabeth :D


Frågestund!



Passa på att fråga det ni vill, kan säga redan nu att jag inte kommer att svara på det allra allra privataste men tänk såhär fråga mig det som ni hade kunnat skriva ut utan problem! ;)

filmerna daaampar!

håller på att ladda upp filmerna till youtube men dom verkar inte vilja sammarbeta med mig idag men dom får väl stå och tänka under natten och så laddar jag upp dom innan skolan imorron ;)



så ni får nöja er med en suddig bild just nu ist :)

Häst tjej spelar häst spel!


k&s

Anonym om sista solsidan!:

Vad hände med filmerna från hoppträningen i veckan?

svar: juste dom har jag helt glömt bort, tack för att du påminde mig, men ska sätta igång att ladda upp dom på youtube nu så att ni kanske hinner få dom ikväll :D


sista solsidan!

idag klockan 20:00 så visas det sista SOLSIDAN avsnittet, snacka om att man kommer att sakna det :C


helgens startlistor!

Lördag

La 30/30




Lag 1/9


Söndag
 
La 4/11




Msv 2/7





hemma från stallet nu!

kom hem från stallet nyss och har varit där sen 12 tiden idag eftersom vi hade både lunchen och intaget idag. så när vi kom dit så lunchade vi i hagarna. sen så fixase vi all mockning och hö och vatten och lite så sen fikade vi medan Saga fixade klart allt med Doris. Efter det så tog vi in Buster och fixade hans man, svans och pannlugg och tunnade ur och klippte och lite så. Sen så red jag ut med Elisabeth och Saga i ungefär en timme. Men när vi var längstbort och skulle vända och galoppera tillbaka så stack buster och jag hängde som en galning i tyglarna men sålart lättade ibland för att få stopp men då så fick jag svänga in mot stjärnborg för då va det inte hemmåt längre och då kunde han stanna men sen så var ju hästarna väldigt uppsträssade och taktade nästan hela vägen hem. När vi sen kommer tillbaka till stallet så hade mamma smörjt alla saker till nästa helg för då är det tävling som står på schemat igen och då är det både lördag och söndag så då var det skönt att få allting smörjt redan idag så att det är klart. Sen så tog jag ju av alla leriga saker och gav dom till mamma så hon fick lite mer att göra medan jag shamponerade Buster. Man får passa på i det fina vädret. Sen så tog vi in dom två hästarna som skulle in från hagen och sen åkte vi hem. Man kan kalla detta för en hästig dag men det är kul.


Kvällen!

Kvällen har spenderats hemma hos mammas barndomskompis med hennes familj som består av hon, hennes man och hennes fyra små barn, det va ju inte det roligaste jag har gjort om man säger så. Tog med datorn dit också och en film men det blev aldrig något film kollande och dom visste inte lösenordet till deras trådlösa så jag kunde inte sitta vid facebook heller :/

Nu ska jag ta och kolla lite bloggar och sen sova så jag säger väl god natt.

hoppträningen!

hoppträningen igår gick jätte bra eller första rundan var väl inte den bästa. för jag gjorde för mycket och det blev inte så bra för jag ska bara låta honom gå och inte göra så mycket för då stör jag bara honom. utan jag ska bara sitta lungt och vänta på språnget.

Andra rundan var mycket bättre, där red jag som jag brukar göra på träningar och inte höll på med honom så mycket utan han fick sköta sig mera själv.  

Filmer kommer...



vi fick nya elit täcken igår också eller dem hade använt dem förra året men nu har dem broderat in elit 2011 på dem så nu fick  vi dem :D

god natt!

ska sova nu är jätte trött efter en super bra häst kväll :D

skriver mer om träningen imorron för jag är jätte trött och då kanske det kommer filmer också om jag orkar ladda upp dom.

Kafeterian

Sitter i kafeterian och väntar på att få äta lunch ;)

tandborsten i mun!

sitter med tandborsten i munnen och ska bege mig mot skolan om tio minuter. Tror nästan att jag kommer att gå hem och äta lunch idag eftersom vi har två timmar håltimme över lunchen så då är det ingen idé att stanna kvar i skolan och det tar ju bara 10 minuter för mig att gå hem så det är nais!



snyggingen hon själv!

God Natt!

God natt ska sova nu, imorron är det sovmorron, jag börjar inte förren 10,10 med engelska och sen håltimme sen idrott och sen teknik och sen helg! :D


Hoppträningen!

Hoppträningen igår gick super bra och jag hoppade en bana med två hinder på 1,20 och resten låg typ på 1 m och jag var felfri och ponnyn var lika duktig som vanligt :D

Imorgon ska jag iväg och hoppa bana igen för anita sande så som jag har gjort en gång innan.



sist jag var där.

f&s

Anonym om Busters bett:

vilka är dom tre ´snyggaste tjejerna i din klass??
och vem av alla tjejer tycker du mest om?

Svar: Tror att det är Linn, Tona och Sofia tror jag men det är jätte svårt att säga eftersom dom flesta är riktiga snyggingar.


Stallet NUNUNUNU

ska springa ner och byta om nu eftersom mitt tåg går om 18 min mot stallet och väl där så ska jag mocka åt tre hästar och sen åka på hoppträning som börjar vid 6.

stallet snart

ska snart bege mig mot stallet och mocka och fixa allt åt Buster, Balou och Myran innan jag ska på hoppträning.

Måste bara kolla på lite spanska och äta mellis först och tåget går om 40 min och juste jag måste byta om också innan, det börjar bli lite stressigt nu.

chao!

.

Hemma från skolan nu och ska ta lite mellis och sen bege mig mot stallet. Ska mocka åt tre hästar och fixa allt innan hoppträningen. Kom på att jag har lite spanska också som jag måste göra nu också för tåget går om 40 minuter så chao. vi får se om jag hinner skriva något mer senare efter hoppningen med jag vet inte hur sent det kommer att bli.

åt dessa tre är det jag ska fixa idag:



Buster såklart!



Myran



Balou

Busters bett

Buster är en sån häst som man måste variera mellan många bett på för annars så lär han sig hur han ska göra för att bli stark och bara kunna dra iväg med det. Men självklart så har jag ju vissa som jag tex hoppar med och vissa som det inte alls går att hoppa med.

för det mesta så hoppar jag med detta men jag kan också ha det om jag bara ska rida lite på volten.



Sen så brukar jag oftast rida ut med detta bett för att känna att jag har kontroll så att jag kan känna mig trygg och sen så ibland så rider jag dressyr med det.


det är detta bett som jag ska ha när jag rider dressyr i framtiden om det funkar bra, har bara ridit med det några få gånger.




detta äppelbett köpte jag för ett tag sen för att testa om han tog in tungan eftersom det smakar äppel men det funkade väl inte heller så jätte bra.



Detta tungfels bettet är väl det ända som Buster tar in tungan med helt men jag skulle ändå inte få tävla med det så det kan jäg ändå inte använda. Men jag hade det ibland innan när vi gjorde allt för att få in tungan på honom. Kommer dock inte ihåg om jag har fasta eller rörliga ringar men det är iallafall med en sån platta som ligger på tungan.





sjukt trött

ska snart ta och sova ska bara kolla om det har kommit upp något nytt viktigt eller kul på swfrks hemsida

så jag säger väl god natt!

Ponnyakuten!

Har precis tittat på ponny akuten på svtplay och jag måste tuvärr dissa det för att dem visar alldeles för mycket landskap runt omkring och dem borde filma mera på alla deltagare för vissa är knappt inte ens med i vissa program!


ojoj ingen bra uppdatering!

Har inte haft någon tid alls. Igår så var det dressyrträning som stog på schemat och det gick riktigt bra, jag prövade att rida på ett tredelat bett istället för på ett rakt för att det skulle vara lite obehagligt i munnen på honom hela tiden så att han inte skulle ta ut tungan och jag har ingen aning om hur bra det funkade eller inte eftersom jag är så van vid att han tar ut och in tungan hela tiden så att jag knappt märker det. Sen så hade jag ju skola som vanligt och lite läxor igår också.

Igår hände en väldigt tragisk händelse i stallet. Det började med att Felicia skulle gå och hjälpa till ta in hästarna och hon skulle ta Midde, en treåring. När hon tar tag i honom så drog han grimskaftet hur händerna på henne men hon håller fortfarande i slutet och då vände han rumpan mot henne och sparkade henne rakt i ansiktet och hon krossade hela käken. Såklart så ringde dem som var i stallet då till ambulansen men när den kom fram efteratt kört fel och lite så så konstaterade dem att det skulle ta för lång tid att ta ambulansen så att dem kallade dit en ambulanshelikopter eftersom hon bara gallskrek och hade så himla ont. När dem sen tillslut kom in till sjukhuset så hade läkaren sagt att alla hennes framtänder var antingen avbryta eller lösa. Hon hade också sytt på läppen och käken eftersom läppen var helt spräckt.

stackaren!



snyggaste Felicia!

Skola idag!

skola idag mellan 9,20-15,55 och efter det så ska jag hem och sen så blir det dressyrlektion för maria :D sen så tror jag att jag behöver plugga lite spanska också :/ usch inge kul alls.

Ha en super bra dag för det kommer inte jag ha eftersom jag är jätte förkyld.


God morron god morron!

Vaken nu och sitter och kollar på skikdskytte, inte alls kul! Jag och mamma ska väl ta oss utåt mot stallet snart också. Idag tror jag att jag skulle få rida nästan som vanligt. Jag tror att jag rider upp till vatten tornet och rider runt lite där för det såg ut som det var ganska bra underlag där igår när jag skrittade förbi.

Igår frågade jag Bea om hon ville hänga med till falsterbo i sommar och mitt förslag är att åka dit onsdag, torsdag och fredag och isf tälta på campingen. Det ända stora problemet jag inte vet hur vi ska lösa är hur vi ska kunna ta oss dit och hem. Men det löser vi på något sätt!



Jag när vi var påväg till falsterbo förra året när vi övernattade hos anitas dotter!


godnatt!

god natt nu ska jag ta och sova så får vi hoppas att jag mår bättre imorron :)

pineappel express på tv

pineappel express går på tv nu så jag sätter mig och kollar på det istället :P

Film time!

ska ta och sätta på en film på datorn nu och bara chilla :)

tror att det blir denna:


Melodifestivalen!



Vinnaren av årets melodifestival! :D


sitter på min balkong!

tog med datorn och några kuddar ut på min balkong och satte mig i solen, mys på hög nivå men eftersom det blåser en del så va det faktist ganska kallt men det är ändå så härligt.

Men morfar ringde imorse vid 20 över 9 och väckte mig, fråga mig inte vad han ville men han kanske bara ville höra hur det var. Han trodde också att jag skulle kunna somna om då men nej det kunde jag inte.

god natt

god natt!

Huset!

Fatta att om ungefär en månad så har vi bott i vårt hus i ett år, den tiden har gått välldans fort men jag gillar mitt hus och mitt rum!



huset




min fondtapet i rummet :)

Aktuella inför eliten!

stora wäsby har inte bestämmt vilka som ska få rida i laget ännu men här är dem som är aktuella

Kat B

Matilda Navrén- Flying labolina

Kat C

Katarina Sjöberg- Keep on Running
Victoria Sundén- Jessy
Amanda Bentersten- Pluto

Kat D

Jag (Emma Willgård)- Black Buster
Amanda Wahlström- Pamina
Malin Åkerström- Sweet as Candy
Stella Röhlcke- Lintrupgaards Memory

Reserver: Ellen Beckman- Midnight Call
Amanda Bentersten- Munsboro Strangler



Matilda Navrén



Katarina Sjöberg



Victoria Sundén



Amanda Bentersten



Emma Willgård (jag)



Amanda Wahlström



Malin Åkerström



Stella Röhlcke

Reserverna:



Ellen Beckman



Amanda Bentersten

Alla dessa platsar verkligen i elitlaget så det spelar ingen större roll vilka som får rida men det är ju alltid kul att få rida själv och inte bli bortvald :P


Robot unicorn attack

har blivit helt fast i robot unicorn attack och jag började spela det igår, stark rekommendation om du vill ha ett roligt men overkligt häst spel på facebook :P

samma färg olika märken


sjuk!

är hemma från skolan idag och är sjuk :( städaren är här också men det verkar inte som om han gör så mycket, han snackar mest i telefonen och lite så :P

Ikväll så ska vi till stora wäsby och buster ska få massage och lite så och sen så ska vi ha en föreläsning av massören om hästens muskler och leder mellan 5 och 8 så då har jag och mamma fixat mackor och lite chips som vi får smaska på där :)

eftersom jag inte kommer att ha så mycke att göra idag så kanske jag slänger in någon outfit eller nått så håll ögonen öppna ;)

Projekt runway

ligger och kollar på projekt runway och chillar galet. Känner mig inte riktigt frisk heller men jag vill verkligen inte bli sjuk nu!!! eller isf bli frisk igen innan söndag :P

Ikväll ska väl jag och mamma till stallet också och jag vill verkligen rida :)


Underbara ponny!

Om ni ändå bara kunde förstå hur mycket jag saknar denna ponny!




ny duschad och fräch!

Har precis kommit ut ur duschen och ska ta och sova nu så att jag är pigg imorron i skolan igen ;) om jag ens kommer att vara så frisk att jag kan gå dit över huvudtaget, måste ändå dit och hämta engelska boken så att jag kan göra läxan tills på fredag :/


Hoppträningen!

Hoppträningen idag gick verry goood men jag hoppade inte så högt men det blev ett språng på 120 och en bana på 110 men man behöver inte hoppa högt hela tiden utan han fick mysa runt lite idag och mest bara leka lite, men han va grymt stark också och sen så mår inte jag toppen heller utan jag tror nästan att jag har feber och väldigt ont i halsen. Hoppas bara att jag blir bra innan tävlingen igen för den vill jag absolut inte missa :/



ge mig sommar nu innan jag blir galen på vintern!!!!!!!!!!!!

Hoppträningen!

Nu har mamma kommit hem och vi ska väl bege oss till stallet på direkten och sen skynda oss iväg till stora wäsby på hoppträningen :D

saknar mitt bruna hååår!

saknar mitt jätte bruna hår men jag vet inte om jag ska färga om det igen eftersom i sommar så vill man ju har lite ljusare hår!

nu:




då:





Innan:



fast jag måste nog ändå hålla med dom att det har hållt riktigt bra!

Sluta skolan för 2 timmar sen!

slutade skolan för 2 timmar sen men jag satt och snackade med kafeteria killen i en och en halv timme efter det för jag va så lat att jag inte orkade knalla hemåt förren nu :P usch! känner mig lite smått sjuk också men det är inte så konstigt eftersom jag är den ända i hela familjen som inte har varit sjuk sen resan så jag har bara väntat på att det ska komma till mig också men ikväll så måste jag vara frisk ocvh pigg för då är det hoppträning på schemat :D



min snygga nya pp på facebook :P

sommarkläder

sitter och tittar på massa sommarkläder på nätet och hittade faktist en hel del





men sen kommer det ju säkert inte bli allt detta men jag bara längtar sååå mycke efter sommaren och tänka att bara springa ut här och kunna hoppa i poolen, det kommer bli najs!! :D



Det får bli ett godnatt nu också!

Semla!

Har precis ätit en semla men eftersom jag inte äter mandel eller mandelmassa så fick jag ta bort all grädde och sen mandelmassan och sen på med grädden igen. Jag säger bara en sak och det är att öpa semelbullar och sen vispa egen grädde, det är mums!!!!!! :D




tävlings outfiten!

Såhär hade jag tänkt att se ut på söndag på tävlingen :D


Matteläxa!

har precis gjort klart matteläxan nu och nu kan jag chilla hela kvällen, jag har också laddat upp min svenska redovisning om Hassel på youtube samtidigt så nu e jag klar med det :D



älskade ponny!

busters vecka!



Tisdag: vila
Onsdag: hoppträning
Torsdag: volten eller ut
Fredag: massage och hon kanske ville se mig rida
Lördag: ut
Söndag: TÄVLING!!!!!!


startlistorna!

Nu har startlistorna kommit ut inför helgens tävling

LB 24/43



LA 6/27


Hemmaaa!

hemma från skolan nu och sitter och äter mellis, både mamma och pappa har varit hemma idag för att dem är sjuka, typiskt efter lov såhär :P Senare ikväll så ska väl jag och mamma åka ut till min kära ponny och jag ska rida och lite så som vanligt :D


God natt!

God natt, imorron börjar skolan som vanligt! :C

Lite tävlingsplanering framöver!

13 mars (nästa helg) - Enköping LB LA (anmäld)

26-27 mars - Södertörn LA (LA kanske eliten) om det inte blir elit klassen så åker vi dit dagen efter och rider LA MSV då också (anmäld)

9 april - Årsta Runsten LA MSV (anmäld)

15-17 april - Grevagården LA MSV MSV (kanske, inte anmäld) 

6-8 maj - Gotlands lantliga (ingen proposition ute)

det är väl det  som är aktuellt just nu :)



Amanda och jag förra gången vi var på Enköping, hon kom tvåa och jag trea i MSV och hon vann också LA :D

ingen blogg lust!

har verkligen ingen blogg lust alls! usch!

hemma från skid resan!

är hemma från resan nu och har ätit pizza och kollat på melodifestivalen men blogga orkar jag verkligen inte göra nu utan det får skjutas upp till imorgon eftermiddag för kl 9 imorron så ska jag rida dressyr lektion och köra tillbaka Buster :D



ett stycke svart ponny som jag saknar otroligt mycke! :))))))))))))))))))

Rea på stockholmsridsport!

i fredags så började rean på stockholm ridsport och jag var såklart där och köpte ett träns som jag såg för några dagarsen när vi köpte martingalen men då ville inte mamma betala hela även fast det var löika mycket rea på det då som nu men nu gick hon med på det :D sen så kollade jag lite på kingsland västarna och jag vill verkligen ha en men det fanns bara L och den va lite för stor så jag hade behövt M eftersom jag också ska få plats med ridvästen under ibland :/





ett sånt träns är det jag har köpt fast svart! :D

RSS 2.0