Tävlings dax

Läängtar så mycket tills jag kan börja ut och tävla. Har planerat in första tävlingen om tre veckor på runsten, men jag kan ju inte anmäla ännu. Eftersom Goldfever inte har varit i sverige alls länge och inte har tävlat så har han ingen licens, och sen är det lite annat som också måste fixas innan. Förhoppningsvis fixar mamma allt det på tisdag så att jag kan anmäla senast nästa helg. Så kuuuul!! 
 
Tror att jag rider antingen bara 1,10 eller 1,10 och 1,20. Jag ska försöka övertala mamma så att jag får rida iaf 1,10 avd a men 1,20 avd b. 
 
 
stjärnan på runsten

Dagens ridpass

Började även idag med att skritta ut en stund, fick även sällskap av carro. Gick super och han var inte alls lika spänd idag som igår. Gick sen in i ridhuset och började med att rida några öppnor och någon skänkelvikning. Ävern det gick bättre idag. Mamma satte sen fram två bockar som jag jobbade över. Jag hade ca 21 m mellan och varierade mellan 4 och 8 galoppsprång. Han var väldigt lätt att både länga och korta, jobbigast var såklart kortningarna, men med lite mer muskler och bort med lite mage blir det säkert super bra. Tog varannan gång korta steg och varannan gång långa. Efter det var han väldigt lösgjord och fin, han blev svettig och det skummade lite överallt. Prövade sen att spola benen, inga problem det heller. Jag trodde inte att det skulle vara något men man vet aldrig. 
 

Svart utrustning - NEJ!

Som ni ser på bilderna så har goldfever en svart sadel och träns. Det är bara tillfälligt innan vi har köpt en brun sadel. Jag tycker verkligen inte att han är fin i det. Vi har sålt Prince sadel (men inte prince) så den enda jag har är en sadel Buster hade ett tag. Gammal, begagnad, oskön och jätte ful är den. Brukade annars bara ha den när jag red och badade med Prince i sommras, det gick ju inte att rida barbacka på honom. Men jag får helt enkelt stå ut med att rida med denna sadel tills vi har skaffat oss en ny. Jag funderar också på om jag ska ta och skaffa mig ett nytt träns, jag har ett brunt john whitaker att tävla i. Isf blir det att köpa ett hemma träns eller ett som jag kan ha på tävlingar, men jag köpte john whitaker tränset innan förra sommaren och det är väldigt lite använt. Vill iallafall ha en pristige versailles D sadel och till den tror jag att ett Dyón träns skulle sitta fint.


Goldfever fotosession 1

 
 
 
 
 
(ignorera att jag blundar)

Dagens ridpass

Började med att skritta ut en bit runt området och visa honom lite. Mamma tog lite bilder och jag kan säga att jag har skaffat ännu en fotogenisk häst. Han är så vacker, men jag tror som sagt att jag ändå tycker prins hade finare huvud. Jag gick sen in i ridhuset och red. I början var han lite spänd och tittade lite. Jag fortsatte bara rida på, prövade göra lite öppnor och skänkelvikningar men dem var ingen höjdare kan jag säga. Men han lugnade ner sig och jobbade riktigt bra. Galopp minskningarna var också jobbigt, så det behöver vi också jobba på. Han blir lätt lite lång och det går lite fort så det gäller verkligen att hålla i och korta upp honom. 
 
 

Goldfever-H

född: 2006
e: Wandor van de mispelaere
u: Vinnie
eu: Darco
imp Belgien
 
Goldfever kom till Sverige för 4 veckor sedan. Innan dess har han stått i Belgien. Där har han gått många stora internationella 1,30 som 6 åring med bra resultat enligt han som sålt honom till oss. Han är också väldigt fin på marken och har en himla utstrålning. Jag vet egentligen inte så mycket om honom utan jag får pröva mig fram på bästa sätt. Hittills har han skött sig utmärkt. 
 
 
bilder från provridnings videon

Installerade

Nu har vi kommit till stallet och gått ett varv med honom och sen fick han gå ett tag i skritten innan han fick gå in i boxen. Där fick han på sig ett nytt kingsland täcke, hö och kraft. Sen va han nöjd och stog där väldigt snällt och åt, det var verkligen överraskat. Allt nytt vi testat hittills har gått som på räls, inga problem alls med något.

Resten av tiden i transporten gick också väldigt bra. Vi märkte inte ens att vi hade någon häst med oss. En guldklimp är vad det är vi skaffat oss.


Duktig häst!

Han har stått prick stilla i 6 h. Vi har stannat en gång och då fick han lite kraft, några tuggor hö och massa morötter. Nu är vi vid Nyköping och har väl 1,5 timme kvar innan vi är i stallet.

Eftersom han har stått så bra tycker vi att vi kan köra på utan att stanna men om han börjar trampa får vi stanna och ge honom lite mer mat och vatten.


På väg hem med häst

Har ridit lite nu på morgonen på min kära häst. Sen så har vi packat in honom och lastat. Gulle hästen gick såklart rakt in utan att tveka. Positivt eftersom vi inte vet om han åkt släp innan. Nu har vi lämnat gårdsplanen precis och åker mot Stockholm.


Skååne

 
Ah men då är vi påväg till skåne för 4e gången på 5 veckor. Har inte kommit längre än till södertälje så vi har väl 60 mil kvar innan vi är framme. Vad händer denna gång då?
 
Jo det är nämligen så att jag äntligen har fått en häst. Den besiktades kl 13 och han sprang fint igenom det. Röntgen har också blivit accepterat ua från tre bra veterinärer. Eftersom den besiktades idag så var det inte helt säkert igår att vi skulle åka dit idag, men både mamma och jag hade en bra magkänsla.
 
Vi kommer ner ungefär 22-23 tiden idag, ska vara och rida imorgon kl 9 och efter det åker vi hemåt. Hoppas
verkligen att jag är hemma och kan vara i stan kl 19... det blir lite stressigt, men så får det vara!!
 
 

Hur många hästar tror ni jag har provridit?

och hur många tror ni jag har provridit mer än en gång?
 
 
vi har 228 fiilmer i en mapp, men det finns en till med 8 st till i... 
 
 

Den som inte läst dessa, GÖR DET... det går inte att sluta skratta!!!

Hästtjejer är för dummies
 
Del 1
 
Del 2
 
 

4 gången till skåne imorgon??

Åker förhoppningsvis till skåne imorgon igen. Hoppas verkligen det. Mer hästar att rida. Kommer hem på fredag igen. Då ska vi fira Isa på fridays!!
 
 
Tjusigt värre.. som vanligt ungefär!

This day has been great.

 
Dagen har varit riktigt bra förutom att jag saknade min tjej i skolan idag. Men hade bara ett prov att göra innan jag åkte hem igen. Hade dock velat gratta min tjej på hennes födelsedag... Men jag var troligtvis först med att gratta henne då jag låg uppe och langade iväg ett sms 00:01. Ett måste enligt mig. 
 
 
Efter provet gick jag och köpte en redbull med hjälp av matkortet som jag inte använde idag, började 12 så åt hemma innan.
 
 
När jag sen kom hem mötte jag brorsans flickvän så vi gjorde en smoothie som mellis. MUUUUMS!
Vi hade i mango, hallon, banan och yoghurt såklart.
 
 
Jag har btw bllivit väldigt duktig på att uppdatera min instagram, här var tre bilder från idag. Dock inte den om att stanna uppe och gratta en nära vän. 
Heter @ewillgard på insta, följ mig där när jag ine uppdaterar här. 

Lite bilder att titta på...

Ha så kul


Kanske börjar blogga...

imorgon... :D

Orkar inte blogga. Återkommer när jag har lust igen...

Känner inte att jag har någon ork att blogga när jag inte gör annat än att gå i skolan och sen antingen åka till stan med kompisar eller åka hem och antingen plugga eller bara slappa. Återkommer när jag har lite mer blogg lust, kommer säkert vara i helgen eller nästa vecka... Det kan nämligen vara så att det händer en stor nyhet snart... :D
 
 

En jag orkar inte blogga dag

Orkar inte skriva mängder med inlägg idag. Är sjukt trött, håller på att somna så ska nog sova ett tag innan maten och sen sätta igång att plugga. Har ett förhör på buddismen och hinduismen på onsdag. En redovisning på fredag, en på måndag om en vecka och en nästa tisdag. ORKAR INTEE!! God natt!!

På planet i väntan på att det ska lyfta

Nu sitter jag på planet hem igen, det ska snart lyfta. Har ridit en jätte fin häst som jag hoppas kommer bli bra. Men jag har fortfarande några andra alternativ.

Idag är nog första gången jag längtat efter en måndag. Antingen blir det kaos imorgon eller otroligt kul. Eller ja kul är det alltid med mina vänner.

Sitter såklart vid fönstret, bästa platsen.


Chill dagen efter dag?!

Närå, skulle inte tro det. Flyger till Skåne vid 13 och ska prova någon häst eller två, beroende på vad vi hinner innan vi måste åka hem igen. Jag kanske därför kan bestämma mig för en idag.

Just nu ligger jag och isa i sängen och chillar efter att vi har ätit frulle. Isa är ju en sån här pigg unge som vaknar av sig själv vid typ 8. Det händer aldrig mig...

Gårdagen va nice iaf. Kunde nog inte blivit så mycket bättre!!

Sist jag flög till Kalmar.


Grattis Robin!!!

Robin vann!!!! :D


Isa är här nu

Nu är isa här och jag har hunnit ta en dusch. Nu väntar vi in boysen som kommer någon gång i kväll.. vet inte riktigt när. Om 15 min börjar melloooo och glöm inte att rösta på ANTON EWALD. Hos mig kommer väl telefonen gå varm hela kvällen. Puss och adjö!
 
 

Skulle blivit en men det blev två

Skulle bara köpt en jacka men det blev visst två. En skinnjacka från veromoda och en barbour jacka från barbour. Väldigt snygga om jag får säga det själv, eller ja annars skulle jag ju inte köpt dem.
Vi gick också förbi ett ställe där man fick ta hur många Loka flaskor (med en ny smak) som helst så vi tog ett helt flak. Gratis är gott!


Familjen Willgård på väg mot stan

Sitter med familjen på väg in till stan. Jag ska köpa en vårjacka (skinnjacka)... Vet inte vilken, vill helst ha en jofama by Kenza men såklart har Isa en sån och vi har typ exakt samma outfit för övrigt så det känns lite konstigt. Men jag får köpa en sån om jag inte hittar något annat...


Inget speciellt

Har inte gjort något mer än varit i skolan, haft redovisning och börjat på nästa gruppredovisning som är nästa fredag. Då i svenska med mina fina tjejer. Efter skolan har jag bara varit hemma och slappat, ätit tacos med familjen, kollat på gladiatorerna och några avsnitt 90210.

Imorgon blir det melomys med några vänner hos mig. Kul kul.
 
 


Bästie ♥

Hade nog glömt hur söt han var


ska iväg och träffa prince nu

har vairt i gallerian och inne i stan efter skolan med Therese och Isa. Kom hem strax efter fem och har hunnit göra klart historian och äta. Nu ska jag byta om och bege mig mot Söderby där Prince ska hoppas av en intressent på en träning. Kul att få träffa honom ige, längesen nu.
 

Slutat men sitter kvar

Slutade vid 11 men sitter kvar och skriver klart historia arbetet. När vi är klara vet jag inte riktigt vad som händer. Vi kanske hittar på något annat att göra utanför skolan. 
 
Jag och isa innan idag på spanskan, vi är älskad av vår lärare och sen har vi ju google translate, så varför anstränga sig?? 
 
 
Har förövrigt ställt mig och lockat håret i morse, dem har hållt otroligt bra så jag är riktigt nöjd. Det tar bara 30 min att göra så det tar bara dubbelt så lång tid som att platta och lockar är såååå mycket finare. 

FIN HÄST!!

 
Han tävlade med Sandra i helgen, 0 och placerad i både 1,15 och 1,20. He is back on track!
 
 

LOVELY ♥


Åker till skolan 2 h tidigare

Duktig som man är åker man till skolan 2 timmar tidigare för att göra ett grupparbete tillsammans med mina kära vänner, det ska in på fredag och nu när vi har sovmorgon passade vi på att åka hit. Vi ska gå en i taget på hälso samtal också så har vi det gjort!!
 
 
Vi dunkar musik också!! NIIIICE!!

A picture of me

instagram - ewillgard

Mys i stan

Va med isa i stan och fika och mös runt lite!! Kvalitetstid vare..

Vi slog på stor fika


Kavajen på, klassisk och snygg


Söte Buster hade lite kul..

 

Ny kavaj

 
 
 
kingsland sloan

FIIINA HÄSTAR I SKÅNE!

Har provat 7 hästar idag och 4-5 av dem skulle jag inte tacka nej till att ha ståendes i stallet. Imorgon kommer Lena också, då har vi minst lika många att prova... Åh jag älskar verkligen att rida och hitta knappar på nya hästar och bara sitta och njuta när man hittar några riktiga super stars. 
 
Mer update imorgon kväll - om jag orkar dvs. Är riktigt trött så nu ska jag gå och lägga mig. 
 
 

Finaste hopp bilderna på Prince

 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0