Hoppträning.

Hoppträningen ikväll gick väl bra, hoppade max två språng på 110 och resten lägre, slutade med att hoppa en liten bana och sen omhoppning på tid och jag vann med 24,2 och isabelle som red sin nya suuper fina MILTON hade 24,3. Det är kul när det är jämnt, men banan låg på 80 cm så det var ju bara att köra gärnet...



Fort ska det gå! :D


Sommaren har återvänt:)

Sommaren har återvänt:)


God natt!

God natt

imorgon är det skola mellan 8,10 och 16,00 :/
Efter det ska jag skynda mig som tusan ut till stallet, kanske kan fixa ett mobil inlägg på tåget imorgon.

kommentar

Anonym:
kommer nästa häst du köper vara storhäst? har du någon plan på när du ska sälja Buster?
Svar:
Ja det kommer det vara. Jag har tänkt att göra så att jag har kvar Buster och ser hur långt han klarar av att komma i klasserna och när han inte klarar av det längre så kommer jag byta till storhäst. Sen så är det klart att om jag växer mer vilket jag inte tror att jag kommer att göra så kommer han säljas.

Dagens låt.


startlistor till skogslotten

Fredag LA A:0/A:0 41/66



Lördag LA A:0 28/46



MSVB A:0/A:0 21/28



Söndag MSVB A:1a 6/27





Herregud va kul det ska bli att åka på en sån så pass stor tävling, jag kan också meddela att det är min allra första nationella så det blir skit kul. Är så taggad som man kan bli!!

shosään!

sitter i skolan på sista lektionen nu och måste jobba galet hårt, men vem orkar det?! Aja ska sätta fart nu med berättelsen som ska in imorgon, men vem kommer hinna det?! Kanske borde sätta igång nu. Eller kanske inte?!


God morgon.

Idag ser mitt schema ut såhär:

Bild-reklam film
Lunch
Matte- oförberättprov
So- kartprov
Sv- börja skriva på berättelsen- boken
Engelska- film
Sv- skriva berättelsen- boken
Hem- PLUGGA!!!!!!!


livet leker.... NOT!


Äntligen klar

Har fixat redovisningen, reklam filmen, lärt mig 30 länder i Afrika, ridit och ätit på resturang idag. Duktig chey. Igår läste jag ju ut svenska boken som jag ska skriva en uppföljare på och jag hade läst 40 av 123 sidor så jag läste det igår också, och nu klagar föräldrarna på att jag borde gjort mycket mer men när skulle det hänt?! Aja nu är det iaf sov dax.


So-redovisning.

Sitter och förbereder min SO redovisning som jag ska ha på tisdag om madagaskar. Inge kul.



Dock så är det ju inte om filmen...

Cheez Twisterz

Har suttit och ätit sånahär ikväll och dem smakar nästan exakt som ostbågar :(


Div 1 VINST!

TOTAL VINST I DIV 1 FÖR ANDRA ÅRET I RAD!!!!



bild från förra året 1a och 2a i sista omg :D


Edsbro iår.







Lb clearround: Gjorde en bra och säker nolla

La A:0: NOLLA !!!!!!! äntligen färdig kvalad enligt dem nya reglerna till MSVB!!! det räckte till en 4:e placering också (första 4:e placeringen med Buster) 

Filmer kommer.

Edsbro förra året.










startlistor

LB



LA


.



Saknar dig sjukt mycket.


Hur mycket som helst i skolan nu!

Har hur mycket som helst i skolan just nu men så jag gör så att bloggen får ligga nere tills på onsdag eller i helgen kommer jag nog skriva resultat och filmer från tävlingen på lördag! :/


Första doppet i poolen iår √


Filmer från igår.

La:


La+5:


Problem med höjden? tror inte det va?!



resultat får ni se när filmerna kommer;)

Dagens ridpass.

Idag red jag ut till ett fält och när jag kommer fram dit så ska ju såklart Emma och Anna precis gå tillbaka till stallet. Men jag började rida iaf och red ett helt pass och travade av och massa och sen så när jag skrittar tillbaka så möter jag dem på vägen på deras andra hästar så då vände jag och red ett pass till, men såklart lite lugnare. När vi hade kommit tillbaka till stallet sen så säger mamma att jag nästan har varit ute i 1 och en halv timme, men det är bra för buster. Han behöver röra på fläsket. Men det var ju  ur mysigt som helst i solskenet.



kalmar!! :D

..

Kommentar:
(anonym)

DÅ SES VI PÅ JUMP CLUB ! :D

svar:

ja vad trevligt, det kanske vi gör men det är svårt att veta vem du är om du inte skriver ditt namn :P


startlistor jump club

La 30/37



la+5 4/21


Filmerna funkade inte

Det funkade inte att lägga upp filmerna (filmen) på youtube. Men jag ska försöka några gånger till ;)

..

kommentar:

har du inga filmer från Gotland?

svar:

joo självklart, jag har precis satt igång att lada upp ;)


Tävlingsplanering

21/5 Jump club la la+5

28/5 Edsbro lb la

3-5/6 Skogslotten la, la msvb, msvb

12/6 Kumla la msvb

15-17/7 Västervik

22-24/7 Ridklubben udden (kalmar)

6-7/8 Kalmar hsk


Bara jag som har ett helvete i skolan framöver?

Min underbara lista:

v20

Spanska prov

hemkunskaps prov

v21

no prov

teknik inlämning

ledig fredag

v22

reklamfilm

so redovisning

so prov

so karta

svenska prov

svenska inlämning

ledig torsdag-fredag 

UNDERBART!!


dagens låt!


Snabba ryck!

Hemma från skolan nu och har bytt om till stall kläder och snart kommer pappa och innan dess så ska jag hinna slänga i mig något i munnen så chao!


Dagens låt.


Bustersvecka

Måndag - dressyrlektion
Tisdag - hoppning
Onsdag - lungt
Torsdag - ut
Fredag - ut
Lördag - TÄÄVLING!! (la la+5 jumpclub)
Söndag - vila



fram med öronen HÄST!

Fasar för skolan...

Usch känns verkligen inte bra att komma tillbaka till skolan nu efter två veckor. Det har varit så sjukt najs att slippa det. Denna vacka har jag två prov på torsdag, spanska och hemkunskap.


Myone

Igår på vägen hem från stallet så stannade vi på myone för att köpa en man och svansborste men såklart blev det lite mer än så

det jag köpte:



borsten



ett grimskaft¨



godis till min älskade



en vanlig svart luva (på bilden brun)



ett hackamore


helskodda sommar ridbyxor



knäskodda ridbyxor

på ridbyxorna hade dem sänkt priset med ungefär 1000:- så nu kostade dem ca 300:- och innan ca 1300:- så det var lika bra att köpa två par för dem var gudomligt sköna och lite tunna så perfekta till sommaren.


GRATTIS MAMMA!!



Grattis, hoppas att du har haft en underbar dag!

Eftersom mamma fyller år idag så har jag haft fullt upp, satt och pluggade hela dagen och vid 5 tiden så började jag fixa tårta och förrätten och vid 6 tiden kom kusinerna, eller iaf en av dem :D

dagens promenad

Idag blev det en promenix bort till söderby för att se om det var några funny people där, men nej det var nästan helt öde. Blev faktist lite förvånad att det inte var fler där. Innan när buster stog där var det alltid jätte mycke människor där.


tävling!



Klicka på bilden för att komma till tävlingen ;)


Vaken

Vaken nu och sitter och äter frukost. När jag har ätit upp så ska jag sätta igång att plugga på spanska och om en timme ungefär ska vi åka ut och kolla till min pålle eftersom han flyttade igår. Han fick också massage och hon sa att han hade träningsverk i ländryggen så nu ska han vila hela helgen och få bo in sig lite.


sista prao dagen

Idag är sista praodagen och då hade jag tänkt att först och främst ladda in bilderna som jag tog på matilda och alicia och redigera dem lite och lägga upp dem på min hemsida som jag har gjort och publicera den...

Nu ska jag fixa det sista och sen se om han är klar att åka.

Dagens lååt!!


Kort men intensivt

Rid passet igår gick ut på att rid bort till klätter backen och galoppera i den. Första gången så fick han springa allt vad han hade och dem andra gångerna så fick han gå i kort galopp och jobba, så red jag väl 4 gånger så det blev typ 5 gånger uppförbacken. Sen så red jag bara tillbaka till stallet.


utan dig vore jag som luft!



lova att aldrig lämna mig!


tredje gången på mindre än ett år.

Jag fick igår veta att vi måste byta stall igen eftersom vi bara står i andra hand på stora wäsby och hon som egentligen har boxen har hittat en ny häst. Så då har min tränare fixat en boxplats åt oss i Salins stall, så där kommer jag att hålla till fram till midsommar eller till någon har flyttat från Stora Wäsby. Vi vet att vi kommer att ha en fast plats där när vi kommer tillbaka från öland.



Emma Salin på Gotland

Hoppträningen.

Hoppträningen ikväll var på gräs och det var hur mysigt som helst, det ända var väl att det kom hur mycket mygg som helst i slutet.


samma bas, olika färg




bilder som andra har tagit på mig på gotland.





















min ponny gillar att hoppa trippelbarrar heheh

promenix genom vasaparken.

Vi tog precis en prommenad genom vasa parken och ner till någon annan liten trädgård där i närheten. Det blev  också årets första GLASS!

tog lite bilder i trädgården:








prao

Idag ska jag vara på min prao och idag så ska vi gå runt i djursholm och fota massa hus. Men det som var najs var att han åkte in till kontoret nu på morgonen och jag slapp åka med så han kommer och hämtar mig vid 10. Men fram till dess så hade jag tänkt att göra mig klar och kanske göra något tidsinslällt inlägg men vi får se hur det blir.


Dagens ridpass!

Idag när jag kom till stallet så fick jag reda på att Buster har stått inne hela dagen för att han skulle skos vid 11 och sen var det ingen som släppte ut honom. Så jag fick börja med att skritta fram i ca 20 min och ta det lungt i början men sen så kom maria för jag skulkle rida dressyrlektion, så då gick vi bort till sommar hagen och red på gräset istället för på banan så slapp vi all damm och alla andra 7 stycken som red där. Lektionen gick iaf grymt. I början så jobbade vi med att bara få honom i bra form och det gick nästan på direkten och så fick jag bara rida en vanlig lektion med lite skänkelvikningar och i slutet så jobbade vi med byten men då var han så trött så att han knappt inte orkade men vi slutade när han hade gjort ett klockrent i båda varven. Han kan byta på varannat och två på rad i varje men det jag har gjort fel då är att jag har gjort väldigt hastiga rörelser och slängt mig över till andra sidan men nu vet jag hur jag ska göra för att göra rätt.


Resultat och bilder

Har inte kunnat blogga på gotland och nu när jag har kommit hem så har jag varit så sjukt trött. Men nu så hade jag tänkt att ta tag i bloggen igen.

Resultat:

Fredagen LA: Jag tyckte att rundan var helt ok. Jag tror att jag rev 1an och sen vet jag att jag rev ut ur kombinationen för det var så kort där inne. Så jag slutade på 4-8 fel. Men på resultat listorna står det att jag bara hade 4 fel men aja skit samma. 4-8 fel

Lördagen LA+5: Denna rundan var också bra tyckte jag eller efter 7an så blev han väldigt trött så då rev han 3 av 4 hinder som var kvar. Men jag tckte att han kunde lyft lite extra på benen. 12 fel

Söndagen MSVB: Skit fin runda och allt stämde perfekt nästan fram till dem två sista och då var han VÄÄLDIGT trött och det var en ganska snäv sväng till näst sista och sköt ut bogen och då var han så trött så att han inte orkade ta sig över och på sista hindret blev han för flack och rev det med så det blev 8 fel

Bilder från Martin Svärd:


















GOOOOOOTLAND!!!

Nu sitter jag på gotland i sooolen :D Vi bor typ i ett ridhus och här står 4 av hästarna och Buster och två till står typ 200 m bort, där alla hagar är.¨Så just nu är han och ticke ute i hagen så han har det skönt. Idag så ska vi åka och kolla på tävlings anläggningen och ikväll vid 6 tiden så ska jag starta la också. yippie!

Lite bilder jag har redigerat på praon

före:



efter:



före:



efter:



före:



efter:



före:



efter:



före:



efter:

'

det var några bara men det kommer många fler!

Startlistorna

Fredag: LA 20/22



Lördag: LA+5 lag 6/8



MSVB 12/15 



Söndag: MSVB lag 5/8


hann aldrig uppdatera igår.

var på träning igår kväll på runsten och det tog två timmar att åka dit pga köer och min pappa körde fel. Men när vi väl kom fram så tyckte jag att träningen var väldigt kort men vi ska ju inte köra slut på dem innan gotland och meningen med hela träningen var att vi skulle hoppa på gräs. så vi kom hem där ifrån vid tio över 10 och då hann jag ju inte plocka upp datorn eller någonting eftersom jag skulle äta då också.

music


Prao.

Idag börjar min prao. Jag ska som sagt vara på min grannes foto firma och idag så skulle vi typ åka runt i djurholm och fota lite hus eftersom han har fått ett projekt att dokumentera alla hus i hela djursholm, och då så skulle jag få fota lite det jag tyckte var kul. Det låter fett chill!



en liten blomma.

stallet nu!

ska ta och åka till stallet nu, idag funderar jag på att sätta upp några små läskiga sockerbits hinder så att han får öva sin tittighet för jag har märkt att han har blivit mer och mer tittig nu så nu ska det övas bort

Pappa öppnar poolen nu!!!

Vaknade av att pappa och vår granne höll på att bära av plåtarna, fråga mig inte hur det kunde låta så mycke. Men nästa helg går det troligtvis att komma hem till mig och bada, fast då är ju jag på gotland men helgen efter det är det bara att komma :D



hemma i min alldeles egna pool!

RSS 2.0