Vg på orienteringen!! Bäst!!

Kan berätta att jag fick vg på orientringen även fast jag kom in två minuter försent men jag hade tagit alla kontroller. Det var skönt för jag behövde inte springa så mycket heller utan gick mest. Vilket var skönt för min hals men jag mådde nästan bättre efter än innan.

Nu sitter jag iaf på tåget hem till Emma så ska vi antingen träffa någon eller bara chilla galet!


Världens finaste prins!


Orientering + sjuk =ingen bra kombination :(

Idag är det orientering på schemat och självklart ska jag vara med men det är bara ett problem och det är att jag är sjuk. Som vanligt när det är något viktigt på idrotten men jag måste vara med och få vg för att behålla mitt vg i idrott. Men jag tror att jag kommer gå mest och springa lite ibland.


blogg tävling

www.chevalridsport.se


bilden är en länk till tävlingen.

Satan vad du är fin!


Skolan nu.

Sitter i skolan och väntar på att vi ska börja, idag är det svenska först sen bild tror jag och sen idrott.


I stallet har jag varit och ridit har jag gjort!

Har precis kommit från stallet där jag har fått rida två hästar idag. Men jag fick inte hoppa något utan bara rida fram med det var kul, jag hade aldrig suttit på någon av hästarna innan så det var kul att pröva två nya. Hobbe och Calida heter dem förövrigt.

Nu ska jag sätta mig och plugga lite spanska och sen sova... Skööönt...


Mellis hemma innan stallet!

Är hemma och äter mellis innan jag ska ta mig mot stallet, tror att jag ska försöka ta en buss som går vid halv eller nått så nu ska jag äta upp min mellis!

Kan också passa på att berätta att so provet gick åt helvete!

Ikväll ska hjälmen på på huvudet igen, Gud va jag har saknat det.


Blogg.se app

Äntligen har blogg.se en iphone app så då kanske jag kan uppdatera lite trots allt! Nu har jag iaf pluggat so hela kvällen. Så nu känner jag mig lite mer lättad tills imorgon för jag hade nämligen inte pluggat ett piss och fattade inte ett piss men nu kan jag faktiskt ganska mycket.
Imorgon så är det spanska som gäller eller jag ska lära mig gerundium och det har jag ganska bra koll på tycker jag men nu vill jag sätta dit ett till MVG som jag fick på förra spanska förhöret och sen ett VG skulle inte sitta dumt nästa vecka på provet heller men det ska mycket till för det.

Imorgon ska jag också rida fram alla Marias hästar som hon ska hoppträna och det är väl typ 4 stycken men det ska bli kul att få sitta på en (flera) häst (ar) igen!! :)


Svar.

Varför vilar Buster?

Föratt det inte har gått särskillt bra i dem lite högre klasserna och inte kännts hundra. Och sen så har jag väldigt mycket i skolan så jag hinner inte och sen är det bra för honom att få vila upp sig.


Kör på en blogg paus nu tills jag känner att jag har mer tid...

Som ni kanske märker så har jag inte helller så mycket att skriva om men om jag känner mig sugen någon gång så kanske jag skriver något men annars lär jag väl börja igen när Buster ska börja ridas igång.



MISS THIS!!

Plugg.

sitter och pluggar och har tyvärr inte tid att blogga!

Lite förändringar!

Har fixat lite med designen som ni kanske ser. Jag hatade mitt förra typsnitt i inläggen så jag ändrade det, headern, färgen, bytte profilbild och skrev om min presentation som man kommer till om man klickar på länken under profilbilden.
Hade tänkt att kategorisera upp inläggen lite också eller så får dem gamla vara under allmänt och så börjar jag på nya kategorier nu, jag får se vad jag gör.



så här ska det se ut, annars får ni trycka in F5 :)

Stallet

Nu blir det stallet, sen vet jag inte vad som händer! ;)

Miss U ♥


Go morgon!

Tjenare tjenare. Har precis gått upp för andra gången idag och klätt på mig, första gången åt jag bara frukost och sen slagga lite till. Idag är en ganska slapp dag med bara fyra lektioner men alla är ganska långa, men jag slutar 16,00 vilket borde vara förbjudet på fredagar.

Mitt schema idag:

Syslöjd 9,40-11,40
Lunch 11,40-12,20
Musik 12,20-13,20
Engelska 13,30-14,30
Media (elevensval) 14,40-16,00



Puss älskling! <3

Känner mig ur kass på att blogga!

Har inte bloggat på hur länge som helst men det är föratt jag har pluggat så fort jag fått en sekund över. Dock så kommer det tyvärr fortsätta så till på onsdag nästa vecka, eller imorgon och på lördag kanske jag får en stund över men jag hade tänkt att jag ska hinna träffa några polers också denna helg. 



Känn dig hatad!!

img_5190 (MMS)

Känn dig hatad!!


Känn dig älskad! <3

img_2397 (MMS)

Känn dig älskad! <3


Dressyr outfit!


Idag.

Idag är det skola mellan 9,30 och 14,30, efter skolan är det plugga som gäller hela kvällen om  jag inte skulle få följa med till stallet och hälsa på min älskling som jag inte har träffat sen i fredags. Men im jag ska få göra det så får jag absolut inte ens röra datorn när jag kommer hem. 



Min favorit syssla nu förtiden, nej men det är faktist väldigt bra för min skola att buster ska vila ett tag frammåt eftersom jag måste jobba upp mina betyg ett snäpp eller två.

Aja nu ska jag platta håret och sen dra mig mot skolan. CHAO!

Kungarnas kung!

EM-GULD!!

Min dag!

Idag har jag legat i sängen och läst bok sen jag vaknade men jag har en del kvar. Nu ska jag byta kläder och sen ska vi åka till strängnäs och hälsa på lite vänner så min uppdatering kommer inte vara den bästa idag som ni kanske förstår!



Hela EM laget till final!

Alla svenska em ryttare ska rida den individuella finalen imorgon efteratt några 0or från andra länder har strykigt sig. 

I lag klassen kom Sverige på en 5e plats och kvalade OS så nu har sverige lag i alla OS grenarna(dressyr, hoppning och fälttävlan)



Den bäste av dem alla!!

tjenare!

Vaken nu och har ätit frukost och kollat lite på tv samtidigt. Nu ska jag sätta igång att plugga och det är det jag kommer hålla på med hela dagen. Mamma va i stallet imorse och fixade allt så jag ska inte dit idag heller så det är plugga som gäller hela dagen.

Detta behövs göras:

Plugga till NO prov på onsdag

Spanska läxa till på tisadg

Svenska Läslogg om de första 76 sidorna i Mina drömmars stad till på måndag

Läsa till sidan 151 (är på sida 90) i mina drömmars stad till på måndag

Engelska läxa till på tisdag

Bild läxa till på torsdag

Media läxa till på fredag

Det är en del, men som tur var så behöver jag inte lägga så mycket tid i stallet denna vecka.



Buster vila

Nu ska Buster få vila ett bra tag så att han vilar upp sig så att jag kommer att avanmäla hela höstens tävlingar så får vi se om det blir fel tävlingar i höst/vinter.

Men fysatan vad jag kommer att sakna att tävla min underbara superhjälte!



hidret ligger på 1,25!

Fråga och svar!

f: Måste få fråga vartifrån du har köpt Black Buster? :D

s: jag köpte honom på stäket.



Vinst LA Stäket höst -10

Sitter med musik i öronen och pluggar enge...

img_7200 (MMS)

Sitter med musik i öronen och pluggar engelska nu och när jag är klar med det så ska jag läsa lite bok eller sådär typ 20 sidor eller så mycke jag orkar!


You´re amazing just the way you are!



Hindret ligger på1,25 och du bara kör!

Godernatter!

Nu har jag duschat och allt sånt och lagt mig i sängen för det är nämligen dax att sova nu!! (stör mig dock väldigt mycket på att dax inte finns på wordfeud, alla som vill addar ewillgard)


Bara jag som inte längtar till vintern?

Jag har inget kul att berätta!

Jag har absolut inget att berätta, idag har jag bara varit i skolan och sen gick jag hem och chilla och sen kom mamma och då åkte vi till stallet. Jag bara borstade och kollade lite på hoppningen och mamma mockade. Sen åkte vi hem och åt och nu har ajg pluggat spanska och kollat på svenska miljornärer och nu ska jag ta en dusch hade jag tänkt.



Hemma idag igen!

Har varit hemma idag igen för jag mår inte alls bra men jag ska iaf ta och läsa lite bok så jag ligger före i svenskan :)

Hööks fototävling!!

Nu skickade jag precis in en bild till hööks fototävling på facebook där man kan vinna 3000kr så nu får ni rösta på mig HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!! sök på Emma Willgård och då ska denna bild komma upp:


Har glömt att berätta en sak!

JAG FYLLER ÅR IDAG!!!!!! :D

AMAZING!


Filmer från i lördags!

LA:


MSVB+ (globenkval):


.... och det här fick jag

'

Min önskelista!


Sjuk!

Åh idag är jag hemma frå skolan och är sjuk. Men tur som man har så fick man ett photoshop nu på morgonen så jag har lite att lära mig och pyssla med.

Min häst kan hoppa HÖGT!!!


Startlistor gagnef!

Lördag LA bed A:0/A:0
MSVB+5 (globenkval) bed A:0/A:0
Söndag LA bed A:0

Vad gör vi, imorgon kör vi!!!


Tävlingsfixad!

Idag fick Buster vila så jag bara mockade och fixade honom inför imorgon med knoppar och hela faderuttan. Idag gjorde jag vanliga knoppar som jag brukar men istället för att bara ha svarta snoddar så tog jag varannan guldig vilket kommer passa utmärkt med min hjälm och JW schabraket som jag tänkte ha imorgon.

Ofixad:








fixad:









oj lagom suddigt, men varannan guld varannan svart...


TAGGAD PONNY!?

Min nya dunder smörj tvål!


Dagens ridpass!

Idag fick Buster bara lulla lite i skogen och jag ställde inga krav alls, vilket var skönt för både mig och honom. Jag red den vanliga överunder vilket tar ungefär 45 min skulle jag tro. I slutet var han iaf lite spänd när vi skulle rida förbi ett ställe där dem har sågat ner lite träd för det låg lite grenar och sånt!
När jag hade ridit kom mamma och hon började mocka och jag putsa. Jag putsade bara av martingalen, benskydd, sadeln och hackamoret så jag kanske fixar det vanliga tävlingstränset imorgon. Sen så packade vi in allt i sadelskåpet utom sadeln eftersom vi inte ska åka fören på lördag morgon. Men mamma är inte där imorgon så jag behöver bara schampa hästen, promenera, mocka och knoppa!
Satan va du är fin!!!

Hoppträning x2

Idag var det hoppträning på schemat.

Jag började med Buster och allt gick jätte bra och dagens idé med träningen var att jag behövde rida en 1,25 bana och det gick hur awesome som helst så nu är jag super taggad till på lördag för då är det globenkval, det ska bli sjukt kul och jag är glad bara jag kommer runt och jag kommer att möta några av sveriges absolut bäst d-ponnyer!

Häst nr 2 var Allan, en häst som maria har till försäljning. Han är ca 175 stor så han är verkligen mega. Men det gick bra utom att jag kom lite i bakvikt över hindrena för han hade en stor och konstig språngkurva men han var snäll och hoppade. Maria var lite väl galen idag tyckte jag men jag ba körde! hon höjde nämligen upp till 1,45 och jag hade aldrig suttit på hästen innan och den hade tappat en bak sko också men snacka om cool häst, den var jätte trevlig på marken också men jag tyckte den var lite för klumpig men det är kul att pröva många olika typer av häst!



Du är helt underbar!


Bildbomb från Edsbro och Jumpclub



Dagens dressyr outfit


Dagens dressyrpass på ridbanan!

Red dressyr idag med rullsporrarna och gud va mycket lättare det blir fast det är bara ett problem och det är att det bara går fortare och fortare hela tiden eftersom han tar det som att han ska både öka och flytta för skänkeln. Men i slutet så gick det mycket bättre. Jag red nästan bara på volter hela tiden eller åttvolter och gjorde byten på mitten och ibland gick det och ibland inte. Jag kan väl säga att detta ridpass gick lite upp och ner men mest upp i slutet och då var han mjuk och fin i sidorna, så jag travade jag av och skrittade av ute i alén mot slottet.

Tror att mamma filmade lite också så jag ska väl se om det är så och isf lägga upp!

Idoool!

Sitter och glor på idol som precis började. Göteborg började inte så bra med stockholm slutade på topp!


NU blir det stallet!

Nu står Buster och väntar på mig och snart gör mamma det också så nu ska jag byta kläder chao!

Massa snyggt!


....Bokhyllan som det stog i:(

....Bokhyllan som det stog i:(


Tänkte skriva några inlägg nu men såklart ...

Tänkte skriva några inlägg nu men såklart har pappa stängt av internetet för att flytta på


Dagens ridpass!

Idag red jag ut med Sofia och olivia. Vi red som vanligt överunder fast åt andra hållet. Det gick bra och alla hade pigga och glada hästar, vilket var kul.
Innan jag red iväg när jag stog och borstade hittade jag att Buster hade fått ett stort sår på ena bak. Det såg inte så fint ut men det var bara ytligt som om att någon hade skrapat bort pälsen, inge vidare kul men han var inte svullen eller varm runt så det var nog ingen fara. Men jag tvättade det med jodopax och smörjde på lite hästsalva så det ska säkert bli bra! :(

God morgon!

Sitter i soffan och chillar lite nu på morgonen och ska väl snart ta och gå upp och klä på mig, platta håret och lite sånt. Idag är det skola mellan 9,30 och 14,30 alltså i 5 timmar exakt! chao!

svar!

vilken klass var det?
det var lb (1m) i grunden och lb+ (1,05m) i omhoppningen!

Nu blir det stallet, dagens stall outfit p...

img_0207 (MMS)

Nu blir det stallet, dagens stall outfit på bild ;)


Ny header?

ska jag byta header till denna eller ha kvar den gamla?
ny?
gammal?

Lag-dm SILVER!!

Idag gick det bra fast inte för mig! I grunden hade jag ett pet in i kombinationen och resten var 0or så vi kom till omhoppning med tre andra lag. Där gjorde vi en repetition av grunden och jag rev samma hinder men dem hade tagit bort b-hindret men jag hade den absolut bästa tiden men det hjälpte inte. Men har man duktiga lag kompisar så har man. Alla andra var nolla och det var två lag som också hade och vi förlorade 1a platsen med en halv sekund men jag tycker att det är kul med små marginaler. Det andra "noll laget" var 2 sekunder efter oss! 

Bilder kommer imorgon eller någon annan dag när dem kommer upp på facebook!
skogslotten!

Lag-dm imorgon!

imorgon är det lag-dm på edsbro som gäller. Laget kommer att bestå av oss:

Amanda Wahlström med Pinglan eller Pamina



Anna Krantz



William Sandberg



Och lilla jag!!!


On my way home from school!

img_3923 (MMS)

On my way home from school!


Jag har fått tandställning :(

img_9072 (MMS)

Jag har fått tandställning :(


RSS 2.0