Årets tävlingsoutfits, snygga och stilrena

 

Fynd

Samma dag som vi åkte till Tanzania var julkalender erbjudandet på Stockholm ridsport 2 för 1 på schabrak. Tvingade mamma att jag skulle få gå in där och vips så fick jag med mig två helt awesome snygga schabrak för en billig peng. Det blev två stycken Equiline bling, ett blå silver och ett blått blått. Underbart snygga, tycker egentligen de är lite mycket att betala 1000 kr för ett schabrak men när man fick båda två för priset av ett så var det lätt värt det. Stilrena, blingiga, perfekta, vad mer kan man begära? Dock så har jag ingen luva till men Gunde brukar inte gilla det jätte mycket så jag tror inte jag behöver köpa det, eller har en hel blå equiline som jag skulle kunna ha men den har ljudisolering så hästarna ser bokstavligt talat ut som en åsna i den.
 
Nu har jag schabrak så att det räcker för det kommande året. Köpte ju två i globen också, riktiga fynd alla 4 då alla varit på rea. Har blivit duktig på att fynda på sista tiden.
 
 
 

Typ såhär känner jag idag













Första ridpasset på 3 veckor

Det var såå härligt att rida idag tyckte både jag och Gunde. Han avbröt till och med sitt ätande när jag tog fram tränset och skulle tränsa. Han kände nog att något var på gång. Tog på honom en graman också som extra säkerhetslinor, man vet aldrig hur han är. Denna gång var han hur snäll som helst, skrittade och travade lite i ca 30 min inne i ridhuset. Han var inte så stel som jag trodde att han skulle vara utan denna behandling kanske har hjälpt till på det planet också. 
 
Längtar till imorgon när jag kan rida igen och till dess att han är helt igång och kan hoppa igen!!
 
 

Mycket att göra framöver, men jag klagar inte

Har ganska mycket jag ska göra framöver så ikväll blir det en lugn kväll. Har egentligen ett svenska utkast till imorgon som jag borde göra men jag kan skriva hela på lektionen imorgon eller till nästa fredag då hela ska vara klar. Annars ser det ut såhär framöver:
 
Fredag: Skola till ca 14, dra till stallet och rida, middag i stan med familj + morfar
Lördag: Rida Gunde och Laptop, kolla på SM finalerna, årsmöte med SWFRK, middag och party med fina väsbybrudar
Söndag: Rida Gunde och Laptop, PLUGGA!!!
Måndag: Skola med Engelska prov, rida Gunde, Allan och kolla till Wilma. 
Tisdag: Skola, rida Gunde, Allan och kolla Wilma. ev. plugga
Onsdag: Skola, rida Gunde, PLUGGA!
Torsdag: Skola, PLUGGA hela kvällen!!
Fredag: Skola med svenska inlämning, svenska prov och kemi prov, rida och chilla galet...
 
 
Bild från helgen som var då min pappa hade 50 års fest med cirkustema

Gunde är frisk tjalalallalla!! :D

Åhh lyckan när Gunde böjdes idag och inte reagerade det minsta. Så sjukt underbart. Tror dock att jag kommer få hålla i mig imorgon när jag ska upp på ryggen. Liiiiite överskottsenergi har har han nog som måste ut, själv så kommer jag sitta med ett stort fett leende och njuta varenda liten sekund. Det känns lite som att livslusten har kommit tillbaka idag. 

Veterinären gav honom även en lugnande spruta så jag passade på att klippa av lite päls som växt ut, så nu är han snyggare än nånsin. Skönt att slippa bråka med honom också. Halsen och framåt brukar inte vara favoriten annars. 

Nu ska jag försöka uppdatera här igen för nu när det händer lite igen kommer jag väl ha något att skriva om.

Efter


Kort men mycket fräschare! 

Mot frissan

Nu ska jag ta och dra mig mot frissan och bli lite vår fixad i håret, okej hon kommer få klippa så lite som möjligt. Gillar längden på håret jag har nu men det behöver verkligen fräschas upp och få lite omsorg. Har inte fått det fixat sen i somras, så det är väldigt välbehövligt. 

Långt och riktigt risigt! 

birds

 
 
 
 

bara för att liksom

 
 

Giraffe

 
 
 
 
 

RSS 2.0