Dagens ridpass

Dagens ridpass gick ut på att skritta ner till havet och simma och ha det underbart mysigt, mamma följde med och tog massor med bilder som inte går att ladda upp för det är så dålig motttagning här :(

Ny header


Gårdagen

Igår red jag buster ner till havet och galopperade på ängarna där nere och det var lite kul eftersom han hoppade över vatten pölarna som var där. Men eftersom det var första gången jag red honom sen i söndags så red jag inte så hårt och länge. Efter det åkte jag och fmiljen över till våra vänner här på öland och åt och sen åkte mamma och pappa tilll slottsruinen och lyssnade på bokaspers orkester medan vi lite yngre var kvar i deras stuga hela kvällen tills vi åkte hem.


På väg tillbaka till Öland

Nu sitter vi i bilen påväg tillbaka till öland!

Bilder från Udden















Jag behöver nog träna blicken lite mer...

Är i värnamo

Är hos våra vänner i värnamo och idag har vi solat och badat vid deras sö och jag har fått åka ring också. Nu är vi påväg till en fisk resturang och äta, imorron kommer nog bilder från udden också...

Dag 5 - Din bästavän


Goo morron goo morron!

Nu har jag samlat nya krafter under natten och har precis ätit frukost. Tror att jag ska ta och knalla upp till fältet där vi brukar rida och kolla på när Matilda ska hoppa sin ponnie!


Idag blev allt bara ännu värre.

fick ett stopp i lb och när jag skulle ge honom en smäll på baken blev jag utvisad av domaren för att han hade snurrat ett varv innan så då fick jag gå ut och då va det ingen idé att ens försöka sig på msvb.

Men nu har vi bestämt att han ska få tre hopp fria veckor...



Dag 4 - En tid du saknar


Idag ska vi göra två försök föratt hitta tillbaka till den underbara känsla som jag vet finns där.

Ä på väg över ölandsbron nu och idag blir det lb och msvb och nu j*vlar ska jag visa dem vem som hör hemma på toppen. Tror att det är 10 d-ponnyer med mig i lb och 6 stycken i msvb. Nu vill jag attt ni håller alla tummar ni har och önskar mig lycka till ;)


k&s

kommentar:

Han är verkligen sjukt fin ! Hur gammal är han?

svar:

taack! han är 12 år.


"GILLA!"

jag bara älskar att få sånnahär kommentarer, dem kan göra en hel kväll mycket bättre!

Kommentar:

skitbra att nolla msv ju, grattis! kan nog vara en smart ide att hoppa han lite lägre några veckor så är ni på topp snart igen! du får tänka på att han fortfarande är orutinerad på 120, och faktiskt så kom ni ju 3a i nationell 110 förra helgen, inte illa någonstans! kör hårt ni är superfina!


Imorgon...

Ska efteranmäla till en lb bara för att få ha det lekande lätt och komma runt utan massa fel och hästen ska få känna sig duktig. Om det funkar bra så rider jag Msvb också annars skippar vi det. 

Resultaten idag:

Ett stopp i la (första gången han stannade i la) det var på trippelbarren för att han inte vågade länga sig över trippelbarren eftersom i sista msvb i västervik förra helgen stannade han ut sig pga att martingal spännet gick sönder under magen så den hängde och slog honom så då ville han inte och nu trodde han att det skulle hända igen.

I msvb tog jag av martingalen och då hade jag en klockren runda fram till näst sista där han inte nådde över trippelbarren (andra gången han hoppade den, den rundan) så den bommen flög och på sista hindret tvärstannade han och då flög jag av och det var ett räcke :( annars så var det första gången jag kom till omhoppning i msvb så det hade varit kul att vara 0a hela vägen in i mål eller iaf komma i mål eftersom jag stannade ut mig i västervik.


Det blev lite nytt idag också! Älskar att shoppa hästgrejor!



ett sånt blev det med matchande luva till! :D från cheval

Innan kämpade vi som ett team föratt nå toppen nu är det en häst och en ryttare som står på egna ben som försvinner ner i ett svart hål.

innan:




nu:



nu bara flyger bommarna... eller så stannar han innan och inte vill hoppa, jag börjar fundera på om han har tröttnat... :´C

k&s

kommentar: vart har du köpt grejerna ? :)

svar: kavajen och dem vita ridbyxorna är från cheval och resten är från hööks.

Dag 3 - Någon du brukade vara nära med förut


Dag 2 - De personer som du umgås mest med i skolan


Shoppat lite nytt



Kingsland ridbyxor!! 20% rea



vita jw ridbyxor 50% rea

Tävlingskavaj Millenium från John Whitaker

jw kavaj 1789:-



martingal brösta utan bling och svart



grimma



tävling skjorta


Dag 1 - En bild på dig


...

Dag 1 - En bild på dig
Dag 2 - De personer som du umgås mest med i skolan
Dag 3 - Någon du brukade vara nära med förut
Dag 4 - En tid du saknar
Dag 5 - Din bästavän
Dag 6 - Något som ger dig otur
Dag 7 - Det här får mig att må bättre
Dag 8 - Någon eller något du saknar
Dag 9 - En bild av dig som liten
Dag 10 - Något du älskar att göra
Dag 11 - En låt du lyssnar på när du är ledsen
Dag 12 - Vad du vill bli när du blir stor
Dag 13 - En person du litar på
Dag 14 - En bild du alltid ler åt
Dag 15 - Någon klasskompis och du
Dag 16 - En hemlighet
Dag 17 - En film du kan se om och om igen
Dag 18 - Något som gör dig sur
Dag 19 - Ett klädesplagg du älskar
Dag 20 - Hur tror du personer ser på dig


Kingsland har lyckats!!

Jag tyckar att alla kingslands vita ridbyxor är sjuk snygga, synd bara att jag inte har några ännu men det ska jag nog se till att få.








What are words if you really don´t mean them when you say them.




En sväng till Kalmar blev det idag.

Idag åkte jag och pappa in till kalmar och kollade lite i cheval, en ny häst affär som inte fanns förra året och de´m hade massor med fin saker och dyra och fina märken så man hade lätt kunnat köpa typ halva affären. Men sen åkte vi vidare till giraffen och gick in på hööks och köpte lite nödvädigheter.

Detta köpte vi (jag):



hängare



sporremar



hoppspö

Fotbolls kväll...

Har suttit och kollat på fotboll hela kvällen, först usa - frankrike, usa vann med 3-1 och nu sverige - japan. Just nu är det paus men det står 1-1.

Tävlingsplanering

15-17 juli (helgen som kommer) Wästervikshoppet Västervikortens ryttarförening meeting msvb, la msvb, msvb

23-24 juli (nästa helg) Super helgen Ridklubben Udden la msvb, msvb

ev. 6-7 augusti Kalmar hästsportklubb la, la msvb

15-17 augusti kurs hos sylve och lotta

ev. 21 augusti Edsbro ryttarförening lag-dm

27 augusti Hallstaviks ryttarförening la msvb

eller

27 augusti Jump Club ridsportförening


startlistor i västervik

Fredag MSVB bed. A:0



Lördag LA bed. A:0/A:0



MSVB bed. A:0 Accumelator



Söndag MSVB bed. A:0






Det blir en dag på stranden...

Idag ska jag, pappa och några goda vänner åka upp till böda och bada, så det ska bli nais. Började på en bok igår också, Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann så den får följa med till stranden. Stallet får jag ta ikväll när det har blivit lite svalare. Nu ska jag byta kläder och fixa lite matsäck.


Cinnamon :(

Kommer ni ihåg att jag red en häst innan som hette cinnamon, den hästen var med om en olycka igår och bröt nacken och dog direkt.

såhär skrev Maria på sin facebook igår:

Hej.jag vill att ni ska få rätt information om det som hände cinnamon idag.hon var jätte fin och felfri o låg på tiden fram till tredje sista hindret som var en helt vanlig stock med djuplandning, en sån vi har hoppat flera gånger förr. I b...acken innan hade hon massor av energi kvar så hon fick springa på.sedan tog jag tillbaka inför hindret men när jag räknade ner sprången från 1,2,3 så hoppade hon av redan vid 2. Hon hade uppfattat ett hinder ut mot fältet bakom och trodde antagligen att hon skulle landa på plan mark.hon litade så mycket på mig att hon helhjärtat vågade kasta sig över hindret i ren glädje. Men vi kom då för långt och för fort ut och då gick det inte att landa på den plana marken så vi voltade. Hon bröt nacken direkt så hon fick inte lida ens en sekund. Hon gjorde det hon älskade mest i hela världen. Hon har gett mig så mycket rutin. Det är den bästa läromästaren och terränghästen man kan ha. Vi har tillsammans tagit jsm brons, yrsm silver, NM brons för seniorer, yrEM brons i lag, vunnit CCI** i Tjeckien. Vi har aldrig haft ett enda stopp i terrängen och då har vi alltså 17 st felfria tvåstjärniga och en felfri trestjärnig. Jag älskar henne och kommer att sakna henne fruktansvärt mycket. Hon gjorde det hon älskade mest av allt i hela världen!




så himla hemskt!

Stek vid stranden i kårehamn

dsc03508 (MMS)

Stek vid stranden i kårehamn


Tråkigare finns inte...

Sitter i stugan med pappa och det finns absolut ingenting att göra, tvn hackar inga kompisar som kan hitta på något, facebook är dött och klockan är för lite för att kunna gå och lägga sig.


Slut på jobbet...

Nu har jag äntligen jobbat klart för denna sommar men det har också varit väldigt kul att vara där och slita om dagarna. Första veckan var mycke jobbigare än denna. Men det var dessutom väldigt kul att lära känna amalia också så att man har någon kompis här nere på öland, annars har det bara varit jag och matilda som har hängt ihop.

LYCKA TILL I FALSTERBO IMORGON SÄGER JAG BARA!!!!!


RSS 2.0