Sitter på tåget till stallet för att mocka...

Sitter på tåget till stallet för att mocka och ta emot min ponny och plocka upp alla saker!! :D


halellulia!

Tänk något av dem här schabraket på Buster, det skulle sitta som handen i hansken. Tur att man fyller år om 12 dagar så att man kan önska sig dem!!

Eliiiitbruden!!! :D <3

img_6893 (MMS)

Eliiiitbruden!!! :D <3


Emma just nu på tunnelbanan på väg hem frå...

img_2333 (MMS)

Emma just nu på tunnelbanan på väg hem från en shopping runda i stan :D


Planering

29-30 augusti - kurs med okänd

3 september - edsbro - lb (lag dm om jag kan åka med någon)

10-11 september - gagnef - la msv b+5 - (la (ev)

18 september - nyköping - fälttävlan p80 (reserv + tveksamt)

23-25 september - tågarp - lag-sm fälttävlan p80 (reserv + ev)

eller

24 september - runsten - la msvb

7-9 oktober - jump club - kurs sylve och lotta

14-16 oktober - södertälje - ingen prop ute men ett globen kval iaf!

Det blir en kul höst med mycket tävlingar och annat skoj!!

Bilder från fälttävlans hoppningen på runsten!


07,45

sitter färdig på klädd och ska snart gå in och sminka mig och borsta tänderna men det är inte så bråttom för jag börjar inte förren kl 08,35 så de är chill men jag hade tänkt att vara lite smart idag och göra mig klar först innan jag fastnar vid facebook och lite sånt!
Idag ser schemat ut såhär!

8,35-9,35 NO
9,45-10,45 Engelska
10,55-11,45 Matte
11,45-12,45 Lunch
12,45-13,30 Spanska
13,50-14,40 Idrott


Packat

Idag när jag var i stallet så packade jag ihop ett sadelskåp med alla saker i för det är nämligen så att Buster ska åka på kurs två dagar på skästa men det är inte jag som ska rida utan det är en annan ganska känd person, men nu ska jag inte avslöja allt för om det inte går bra så kanske det inte blir som vi hade tänkt men det kommer det troligt vis att göra! Denna kan ni få tänka på lite och kommentera om vad ni tror det hanldar om! ^^

Dressyr lektion, check!

Idag var det dressyr lektion för lena istället för maria men det gick lika bra för det. Först så red jag fram i ridhuset med alla andra människor så det var lite rörigt men sen så gick vi ut till ridbanan när lena kom. Framridningen gick väl inte hundra men jag kämpade bara med att få honom mjuk i sidorna och sen några skänkelvikningar.


När lektinen började så fick jag en helt annan häst, och han var mjuk och fin men gick och ryckte upp huvudet lite hela tiden när det blev jobbigt men då var det bara att böja honom och sparka på, vi jobbade mycket med avsaktningar att han skulle vara i samma form "innan över och efter". Jag skulle inte sakta av genom att dra i tyglarna utan att använda röven och rösten och då gick det mycket bättre. Sen hoppade lena upp för hon tyckte det såg svårt ut och hon red med lite längre tyglar och tyckte att det var lättare så sen fick jag pröva det, och det var mycket lättare.



Filmerna från Jump club!

LB:


LA:


När jag har dig har jag alltid något att längta till!


Fin ponny!

Kolla hur fint han hoppar med ryggen!

igår och idag!

Igår var jag ju och tävlade och det gick bra. 0+4 fel i lb, red alldeles för snävt på näst sista och 0a i la men utanför placering, det var sjukt måånga startande och massor med 0or, filmer kommer!

Eftertävlingen så åkte jag hem och duschade och sen åkte jag till Amanda Wahlström och slagga där inatt, igår gjorde vi inte alls mycke kollade bara på Justin Biber filmen. Sen spelade vi wii först Ride sen spelade amanda epic mickey, sen slagga vi.
Idag åkte vi till stallet och jag duschade Power puff pinglan och knoppade henne och amanda fixade Pamina men hon fick inga knoppar. När allt var klart så började resan upp mot hallstavik där amanda skulle tävla, lb på pamina och lb la på pinglan. Eftersom det var så sjukt lite starter så var det bara ca 6 starter emellan, men det skulle lösa sig, det började bra 0+0 på pinglan i lb och 0+4 på pamina, men pinglans tid räckte till vinst men vi var riktigt osäkra när den näst sista också var 0+0a och red väldigt snabbt men pinglan hade ungefär 2 sekunder snabbare tid. Sen var det dags för la och när vi hade sadlat och amanda skulle hoppa upp så kommer veterinären och undrar om det var pinglan och ja då var det såklart så att vi hade glömt att besikta och det var den ända ponnyn som inte var det, sen när det var gjort så skulle amanda hoppa upp men då kom hon på att det var ju en annan bana denna gång så då fick jag hoppa upp och rida fram men det gick bra. Men väl inne på banan sen så fick hon 8 fel och det var en A:0 men det var bara en nolla och en med fyra fel och tre placerade och amanda kom såklart precis  utanför för det var en som hade två rivningar och amanda hade ett stopp och ett ner.
När vi kom tillbaka till stallet så fixade vi klart allt och sen tog vi moppen hem till amandas mamma så att hon kunde packa ihop lite kläder och sen åkte vi ca 2 mil på moppen med typ ingen bensin i men men vi kom hela vägen fram och sen efter en stund kom mamma och hämtade mig så åkte vi hem och åt och nu ska jag bara chilla galet och lägga in filmerna från igår tror jag :)
Amanda och Power puff pinglan idag!
Amanda och Pamina idag!

Kärleken till MIN ponny!

Den dagen du kommer att lämna mig kommer vara den värsta dagen i hela mitt liv. Vi har ett band som aldrig skulle  brista men alla sagor har någon gång ett slut. Jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går och undrar hur jag någonsin ska kunna ge tillbaka all den lycka du har gett till mig.

Ibland försöker jag tänka hur ett liv skulle se ut utan dig och det ända jag kommer fram till är att det inte skulle vara värt att leva. DU GÖR MIN DAG MIN UNDERBARA BLACK BUSTER ♥♥♥



Dagens tävlings outfit


Knoppad och klar!

Nu är ponnyn knoppade och klar, dock inte ny duschad men jag får ställa mig och ryckta ordentligt imorgon bitti. Han fick sig också en ordentlig skritt tur ut i skogen idag så imorgon kommer han väl springa livet av sig efter att fått två lugna dagar nu.

Nu blire stallet

Nu har mamma kommit så nu ska vi åka till stallet och fixa och packa allt till tävlingen imorgon :D

hemma från skolan!

Är hemma från skolan nu och har käkat mellis. Jag har dock inte bestämt mig om jag ska vänta på mamma eller åka själv till stallet. Det kommer troligtvis bli så att jag väntar. Tror att jag ska kolla lite på det nya programmet Audrina eftersom har har varit ett the hills freak eller det är något jag gillar att kolla på iaf!

Midsommar!

startlistor jump club

LB 38/50:
LA 17/54:

sista filmen

från hoppträningen i onsdags bana:


Två filmer, en fucka!

terrängen på runsten i lördags:

La från Västervik när jag kom 3a

Oj somnade visst!

somnade i sängen vid 8a tiden i jeans och alla vanliga kläder med datorn framför näsan. Men jag håller iaf på med att föra över tre videos till youtube men det verkar inte gå så fort men det går iaf!
Gissa vilka?
Filmerna kommer upp när dem är klara vilket kan vara antingen ikväll eller imorgon bitti!
VÄRLDENS SÖTASTE!

Sitter på bussen på väg till pendeln som j...

Sitter på bussen på väg till pendeln som jag ska ta till upplands väsby och sen bussen upp till stallet :)


Hoppträning ikväll!

Idag är det hoppträning med den bästa som står på schemat kl 7.

Det blir en sväng till Täby med bästa Emma...

Det blir en sväng till Täby med bästa Emma Salin som man inte har träffat på evigheter!


Mitt schema!

ganska bra utom att vi slutar 16,00 på fredagar, det borde vara förbjudet!!!

drar till skolan dåå!

Sharåå drar till skolan dåå! Eller inte förren om 25 minuter dåå men ska stänga av datorn nu sharåå!

Filmen från terrängen...

...kommer inte att komma nu för det står bara att det är ett okänt fel men jag prövar igen att ladda upp det under dagen!

Filmen från terrängen...

...kommer kanske upp imorgon bitti innan skolan så den får stå och laddas upp under natten för nu står det att det är 153 min kvar på uppladdningen :/

Idag har jag varit duktig!

detta har min dag gått ut på idag
- städa övervåningen
- smörja tre träns med både tvål och fett och mamma smörjde sadlarna
- borsta min smutsiga gris till häst
- borsta rut som hade ena sidan lika smutsig som buster
- rida rut
- hem äta
- plocka undan efter maten
- plocka ur diskmaskinen innan jag fyllde den
- diskade det som inte kan maskindiskas!

Idag vann man km för ryttare över...

img_5593 (MMS)

Idag blev man vann man km för ryttare över 13 vilket var en lätt match till och med efter en helt ok dressyr fast en idiot domare, felfri hoppning och nolla på hinder i terrängen men något för snabb tid eftersom jag var den enda som startade från våran klubb:)


God natt allihoppa

God natt allihoppa Nu har jag plockat ihop alla kläder till imorgon, ridit, duschat hästen, knoppat och mamma har packat alla saker, så nu är det dags att sova!


Ice age 2

Sitter och kollar på ice age 2 med päronen, haha kul liv man kan ha men den är faktist riktigt bra. aja nu ska jag kolla igen, mer uppdatering senare!

Till stallet

Snart kommer mamma och då ska vi åka till stallet och jag ska rida och packa och fixa allt inför imogon och knoppa och fixa det vanliga, eller mamma hjälper ju till. Nu ska jag gå ner i garaget och leta efter mitt röda hjälm överdrag!

svar på frågestunden!

Tänkte svara på dem små frågorna jag har fått till frågestunden:

Vad är ditt långsiktiga mål med Buster? :)

Det är att kvala msva.

Vilken är din bästa tävling (alltså ritt/resultat den du tyckte kändes bäst)

Det är nog LAn jag red i västervik när jag kom trea eller div 1 finalen förra året när jag satte min första nolla i La där stora wäsby vann och kom tvåa i den omg och allt hängde på oss som va sist ut och det gick awesome! Men det bästa resultatet är väl vinsten i msvb på udden i våras.


Vad är ditt mål med Buster 2011?

Just nu är det att komma tillbaka till den känslan vi hade innan han sträckte sig i västervik och nolla minst en msvb.

när kommer du gå över till d-ponny?

Buster är en d-ponny, men  jag kommer att gå över till storhäst under nästa år troligt vis om inte allting går hur bra som helst nu efter massor med expert hjälp.

isf vilken slags ponny?

ett halvblod troligtvis

vad är det högsta du hoppat på träningen med Buster?

1,45m

högsta på tävling?

1,20m

din första tävling?

Antar att du menar vad jag hoppade på min första tävling med Buster, det var LD och LC vilkewt är 80cm och 90cm. Annars så min första tävling någonsin så hoppade jag väl typ 30 cm på någon shettis.



Sporrar med rulle

Sylve sa till mig att pröva rida med sporrar med en rulle på så när jag var där så fick jag pröva erics och gud vilken skillnad, nu behövde jag och banka honom i sidorna utan nu behövde jag bara nudda lite så flyttade han sig. Så påvägen hem när vi hade varit i stallet och lämnat Buster så åkte vi förbi stockholmridsport och köpte ett par och sen så lämnade vi in min matingal som vi hade köpt där som gick sönder när vi var i västervik så antingen lagar dem den eller så får jag en nyare modell och på den så kan man bara byta spännet om det går sönder igen!
men man får såklart inte tävla med dem men jag kommer att ha dem på träning!

En hård vecka för Buster

så här kommer och har Busters vecka sett ut
måndag: markarbete/ hoppning för sylve
tisdag: hoppning för lotta
onsdag: banhoppning för sylve
torsdag: dressyr lektion
fredag: maria rider på förmiddagen och jag senare ikväll
lördag: fälttävlans tävling!!!!
söndag: VILA!
ännu en bild från åkerbo fast från hoppningen där vi vann så vi kom precis utanför placering i kombin (dressyr och hoppning)

Gårdagens ridpass!

Igår red jag dressyr lektion för maria. I början övade vi på att han skulle vara mjuk och vi börjde honom i sidorna på en ganska liten volt, och så fört han började lyfta på huvudet så skulle jag röra runt i munnen på honom så att han började tänka på det. Sen så red vi igenom programet två gånger och det gick bara bättre och bättre ju längre jag red. Så på tävlingen imorgon så ska jag rida fram jätte länge så att han är hur fin som helst när jag går in på banan.
Buster och jag efter våran första riktiga dressyrtävling!! (mitt mål var att inte komma sist och det lyckades jag med!!)

Skriver om ridpasset imorgon för nu ska ja...

Skriver om ridpasset imorgon för nu ska jag slagga :)


Följer senior sm

Sitter och följer senior sm på equipe nu och såg förra helgen att dem använder equipe realtid så att man får reda på vad som händer på banan just nu!!

outfits till tävlingen på lördag


Sylve och lotta gör underverk!

Det är sjukt vad jag har lärt mig på dessa dagar, dem gör underverk med min ponny och min ridning. Klippte ihop en film från idag och där kan ni höra sylves kommentarer ^^
Se och njut!


Har inget kul att skriva!

Utom att det har varit sjukt nais väder hela dagen och vi ar haft lite gäster och badat några gånger. Ingen ridning blev det heller och en grymt chill kväll med mycket tv tittande, cola och cheez ballz!


Vi kan gå genom eld och vatten, bara vi håller ihop!


.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

klicka på bilden för att komma till frågestunden!

Dålig uppdate!

Har hållt poå med massa annat idag så jag har inte hunnit eller orkat blogga. Idag har jag fixat igång min mobil så att det går att göra allt utom att ringa med den, vikt tvätt, ridit, ätit och kollat på tv.
Ridpasset gick bra till en början men sen i slutet när jag skulle rida program så gick det skit. Jag vet liksom inte vad jag ska göra, om jag ska tänka på min sits och ridvägarna och låta hästen gå som en kossa eller försöka få hästen att gå någorlunda i form och skita helt i min sits. Tror att jag kommer låta hästen gå som en kossa och försöka vara noga med min sits och vägarna ist. Juste mamma filmade idag också men jag har inte hunnit titta igenom filmerna ännu och inte hunnit lägga in dem på datorn så det ska väl jag göra imorgon innan vi får gäster!
troligtvis kommer hästen att gå såhär på tävlingen :(

shopping i täby c

Va med mamma och brorsan i täby idag, första gången på hur länge som helst. Så då ville jag självklart gå in i den nya butiken Hollister och ja jag kom ut med en hel del.













+ en tub topp och en t-shirt!

Sen så gick vi till Tele 2 för min mobil slutade fungera igår föratt mamma hade sagt upp abonnemanget så nu fick jag en Iphone 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!! så nu har hela familjen varsin Iphone fast pappa har en 3a. Men den kommer inte gå att ringa med förren på onsdag!

knoppar på Buster

Nu på dem senaste två tävlingarna har Buster haft knoppar och jag tycker att han passar jätte bra i det.
Tycker ni att jag ska fortsätta med det eller ska han få ha sin fluffiga man utsläppt?
med?
utan?

01:53

Tror att jag ska ta och fixa mig i ordning inför sängen nu och stänga av datorn för det händer inte så mycket nu så här på kvällskvisten!

Dagens ridpass!

Red ett dressyr pass i ridhuset idag igen för det åksade och mullrade ute. Jag började med gummisnodden och det gick inte så jätte bra i början men det blev bättre och bättre hela tiden så tillslut var han jätte fin. Så då tog jag av gimmisnodden och då trodde han väl att han var klar och hade ingen som helst lust att jobba mera. Men jag kämpade lite och sen så var han väl helt ok så då fick det vara så och då travade och sskrittade jag av så fick det bli så idag!

Det blev tyvärr ingen film idag för mamma kunde inte hjälpa mig i stallet för alla andra skulle åka iväg på lite uppdrag men det kommer någon dag i helgen troligtvis för imogon är det pay & cross på runsten som gäller ^^


Ridsport på tv!

Onsdag 10 augusti kl 20:50 FEI Nations Cup Top League, Dublin, Irland typ nu!!

Torsdag 11 augusti kl 08:30
FEI Nations Cup Top League, Dublin, Irland (repris)

Torsdag 11 augusti kl 09:30 Horse racing time

Lördag 13 augusti kl 17:00 Global Champions Tour, Valkenswaard, Holland (direkt)

Onsdag 17 augusti kl 20:55 Hoppning Grand Prix, San Patrignano, Italien (efterhand)

Onsdag 17 augusti kl 21:55 World Dressage Masters, Hickstead, England (efterhand)


Stallet nyss!

Va i stallet nyss och red och fixade allt. Stoppade in en ny sak med massor med små lådor i skåpet och sorterade upp alla broddar och pennor och snoddar i dem olika lådorna, det blev jätte bra. skriver om ridpasset senare för snart ska vi äta!


Det luktar gott!


GLÖM INTE!!!

klicka på bilden för att komma till frågestunden!

Laddat upp bilder

Har suttit och laddat upp typ 500 bilder på facebook från västervik i sommras och från jump club kursen innan midsommar, men nu ska jag nog slagga!

Dagens ridpass!

Red i ridhuset idag och jobbade dressyr med dressyrsadel, lindor, dressyrträns och gummisnodd. Jag kan bara förklara det så här, det går frammåt, han var helt underbar fast lite seg ibland men han jobbade på bra. Jobbade lite i förvändgalopp och lite smått och gott! Underbara ponny om du är så här fin så kommer fälttävlans tävlingen gå AWESUUM!!!

anmält!

Vet ni vad jag har gjort idag? nej det är klart ni inte vet. Jag har anmält till en fälttävlan som våran klubb annordnar om två veckor så nu blir det till att träna dressyr och dressyrprogram. Sen sså ska jag åka till Runsten och rida en pay & cross på torsdag så att han har sett dem flesta hindrena iår, men sen så var jag ju där förra året på fälttävlans läger. Men jag ska iaf starta en p80 så då är det debutant dressyrprogramet och 85 cm i hoppningen och 80 cm i terrängen. Detta kommer bli awesome, jag hoppas bara att det är en snäll dressyrdomare!


k&s

k:

Hej, jag följde med dig ner till havet en gång när du badade med Buster på Öland denna sommaren, kommer du ihåg det? :)

s:

ja det är klart att jag kommer ihåg, vad kul att du har hittat min blogg!

k:

kan du inte filma någon gång när du kör ett vanligt ridpass?

s:

joo det kan jag göra, det blir troligtvis imorgon!


tagit sprutan

Nu har jag kommit hem igen efter sprutan och det gick bra, den kändes inte ens så det var sköönt!


Vaken!

Nu är jag vaken och ska börja fixa mig iordning föratt åka och ta fästingsprutan, det kommer göra skit ont men men. 8(


Dagens ridpass!

Red ut en sväng med josefin och älgen, det var kul att bara sitt och babbla en massa och chill rida. Vi red under-över och först så skrittade vi fram väldigt länge och började trava innan vi skulle gå över tåget och efet det tog vi en lång mysig galopp, eller Buster fick springa som en galning föratt inte bli förlångt efter stora älgen, det är lite kul eftersom Josefins häst heter Älg-off och den är jätte stor med långa öron, men den är fiin!! :P


Mitt liv kretsar runt dig när det är som bäst!


Älsklingen väntar!


Färdiiig!

Nu har jag packat in alla vanliga kläder i garderoben nu är det bara alla ridkläder kvar som ska ner i sin lilla låda!
Resultat:

När vi är på topp är vi oslagbara!



God natt!

Nu ska jag kryma ner i min säng för att sova, just nu sitter jag ute på balkongen och svalkar mig för att det var så klibbigt varmt i mitt rum, men God natt!

Dagens ridpass!

Idag red jag på ridbanan och jobbade med att få ihop honom så att han galopperar med uppåt än bara framåt, det gick väldigt. Efter en stund så tog mamma fram tre galopp bommar som jag låg och rullade över, men det var så kul eftersom han spetsade öronen framåt så fort jag red mot bommarna. Men jag hade också problem med att han var rädd för allting utanför ridbanan så jag fick kämpa ordentligt med att ha honom på spåret och ena stunden gick det bra men andra så var han liv rädd, det som är lite konstigt är att dit inte finns något där som han kan vara rädd för. Tok ponnyn. I slutet gjorde jag också några byten så att jag visste att det sitter kvar. Men idag var han väldigt mjuk och fin i sidorna så jag behövde inte jobba så mycket med att få honom att gå i nåågon vättig form utan det satt redan där från början. Idag var det riktigt kul att rida för allt satt på sin plats och jag kunde mest sitta där och lägga på massor med ben och försöka ha honom på spåret!


Duktig!

Idag har jag varit jätte duktig, jag har rensat i min garderob och plockat upp några flytt lådor och rensat bort det jag inte ville ha (det mesta) och efter stallet ställde jag mig och bakade sabrina/chokladrutor med cocos på

Behöver hjälp!

Jag vet inte vad jag ska göra, tycker ni att jag ska åka på meeting i gagnef i september och rida globen kval eller ska jag åka till södertörn och rida dm?


Laddar upp bilder

Sitter och laddar upp alla bilder jag tog på runsten hoppet innan i sommar på facebook, så om ni känner någon som var med så kan ni ju kolla om jag har någon bild och gärna tagga isf :D
snygg mallan!!! :P

Frågestund!

Fråga allt ni vill!

Black & white


My mister fantastic!

 

You are my number one!


Dressyrpass på ridbanan

Idag blev det ett regält dressyrpass på ridbanan. Började med att bara jobba honom lösgörande med att ställa och böja och jobba in hans vänstra bakben in under honom så att han stärker det. Det gick bra, men det slutade med att allting runt kanterna på ridbanan var läskigt så då gick jag runt och försökte visa honom allt, men blev detr bättre, NEJ. Så jag gav upp det och gick in på massor med volter inne på ridbanan och jobbade med att han skulle få rundare galopp språng så jag kortade ihop honom och la på massor med ben och det gick awesome så jag höll på med det ett tag och sen fick han vara klar! Duktig ponny idag måste jag säga! 



Inte från idag!

Bloggar jag läser

A-abelson.devote.se
B-beatricenyberg.blogg.se
C-carlssonpataket.blogg.se
D-
E-elitryttarnas.blogg.se-estelleholmberg.blogg.se
F-
G-
H-hastdiggaren.blogg.se
I-ivarbokaj.blogg.se
J-
K-kattabork.blogg.se-kristinawarg.se
L-
M-mallandenbasta.blogg.se
N-nellieberntsson.blogg.se-nicholaistyle.blogg.se
O-
P-ponilovers.blogg.se-pontuslidsell.blogg.se
Q-
R-
S-
T-ttoona.blogg.se
U-
V-
W-
X-
Y-
Z-


sholahoppsan!

Vaknade vi 10 och sen dess har jag ätit frukost, pratat med grannarna och tagit ett dopp i det blå. Nu ska väl jag försöka hitta ett sätt att åka till stallet och fixa allt där!


Det är nu det är mysigt att sitta ute på b...

dsc03510 (MMS)

Det är nu det är mysigt att sitta ute på balkongen:)


Min dag imorgon!

• Vakna

• städa poolen

• stallet- packa in allt- rida

•  hitta någon/ några rolig att vara med

• vara med personen/ personerna



min smått galna kusin!

fler bilder från udden!










Äntligen hemma!

Nu har jag äntligen kommit hem och lämnat hästen i stallet och tagit ett dopp i poolen och chillat en stund. Snart ska vi äta och det blir Ceasarsallad, fräscht!



midsommar!


svar på tal!

kommentar:

haha är emma din bästavän?

svar:

jaa hon och jag blev väldigt bra kompisar medan jag stog i "hennes" stall och vi umgicks nästan varje dag på början av sommar lovet så ja hon är en av mina bästa vänner som jag verkligen kan berätta det mesta för!



Hästsaker √

Nu är alla häst saker packade och snart ska jag äta och sen packa alla mina saker och hämta hästen och så ska han få en borstning och lite sånt!



snygg ponnyn!


sola sola sola!!!!!!

Har varit borta hela dagen och snart är jag hemma igen och då ska jag sola och fixa till det sista på brännan innan man är färdig för att åka hem imorgon. Men lite brun har jag iaf blivit i sommar fast jag bara har varit på stranden 4 ggr i sommar och inte solat något hemma alls. Men imorgon åker jag hem till stockholm och ska träffa massa vänner och flytta in på stora wäsby igen. Sen så ska väl min ponny få sig ett pass ikväll men det tar vi då. Ikväll ska ju alla kläder och alla häst saker packas ihop.



Dagen

Idag har vi varit på stranden hela dagen och chillat jätte mycke och badat med mina små kusiner. Det var as varmt i havet typ 20-22 grader. Vi var där till ca 3 eller något och då åkte vi hem och jag red ner i havet och badade och där var det ännu varmare. Man får passa på medan man är här och eftersom vi åker hem på fredag och jag ska bara rida imorgon också.


Ikväll har vi varit hos morfar och ätit massa gott och babblat lite bara, vi brukar alltid äta middag hos dem innan vi åker hem.



bild från igår!

Glass efter maten!

Nu är vi hemma efter en god middag på pappa blå, själv så åt jag cheese & bacon burgare. När vi hade ätit gick vi en runda ner till hamnen och kollade på lite båtar. Efter det gick vi tillbaka upp till glassbaren och köpte varsin glass som efterrätt, jag åt min vanliga favorit flädersorbet och chokladglass, deras glass är grymt god och hemma gjord!


Middag med småkusinerna

Nu har jag precis fixat klart mig och snart ska vi åka på resturang med mina småkusiner som kom till öland nyss. Så dem närmaste dagarna kommer vi umgår med dem.


solar dag!

Idag är det första dagen med sol på hur länge som helst så då har vi legat på köpingsbaden hela förmiddagen fram till två ungefär fast det blåste så mycket där så vi åkte hem och här är det hur varmt som helst så det går nästan inte att vara ute... men nu ska jag gå ut igen efter att svalkat av mig här inne! :D



gammal bild!

RSS 2.0