swfrkryttarna.blogg.se

swfrkryttarna.blogg.se
swfrkryttarna.blogg.se
swfrkryttarna.blogg.se
swfrkryttarna.blogg.se
swfrkryttarna.blogg.se
swfrkryttarna.blogg.se
swfrkryttarna.blogg.se
swfrkryttarna.blogg.se
swfrkryttarna.blogg.se
swfrkryttarna.blogg.se
swfrkryttarna.blogg.se
swfrkryttarna.blogg.se
swfrkryttarna.blogg.se
swfrkryttarna.blogg.se
swfrkryttarna.blogg.se
swfrkryttarna.blogg.se


Hallå!

Hej allihopa! som ni kanske märker så bloggar inte jag här längre men jag kommer inom kort att börja blogga tillsammans med en tjej i stallet, Olivia. På SWFRKRYTTARNA.BLOGG.SE istället så där kan ni läsa om mig och Buster och mitt nya tillskott i gänget LITTLE PRINCE ♥. Så där kan jag lägga upp fler bilder och film på John Whitaker och Buster och ni som hade bilder på mig kan gärna skicka de till [email protected] :D

hemma från skolan!

har kommit hem från skolan nu, slutade vid 3 så jag var väl hemma vid 20 över och satte mig här.
Vid sex ska väl jag och mamma åka till stallet och hoppträning!

Chillar i cafeterian!

Sitter och chillar lite i cafeterian innan matte lektionen börjar!


NÄSTAN KLAR!!!

Är nästan klar med mitt syslöjds arbete som egentligen skulle in imorgon men hon hade sagt torsdag till alla andra så då ändrade hon till oss också så det ska in då ist. Så då hinner jag sitta och finslipa på det imorgon innan hoppträningen.



lite 1,40 för två veckor sen. 

Tycker ni att jag ska övertala mamma att filma på träningen imorgon? :O

svar

fråga: hej! :) kul att du har börjat blogga igen :D men en fråga varför red John Whitaker Buster i Globen? :) <3

svar: hej hej, eftersom min hopptränare håller i stjärnornas hoppning så var Buster reserv hela tiden, om han inte hade stått i höstas så skulle han vara en av de "ordinära" hästarna. Men så hade vi lite tur i oturen för dem ringde till oss ca 2 timmar innan stjärnstafetten skulle börja och sa att en av hästarna var halta och frågade om vi kunde komma. Så vi gjorde allt vi kunde för att hinna dit till sändningen skulle börja. Så vi kom dit ungefär 25 min innan han skulle in på banan. När vi åkte från stallet visste vi inte vilka som skulle rida men sen så fick vi veta att det var Mia Coldheart och Jessica Kurten. Men sen hade Jessica sagt " I don´t do ponies!" så då fick dem byta så att John red och jag kan inte säga annat att jag var glad för det! :D


Chillar lite på prisutdelningen!

Engelska

Sitter på en skit tråkig engelska lektion nu. Har bara gjort klart ett helt häfte med läsförståelser och nu ska jag egentligen läsa men skit samma, vi kommer ändå inte göra något med boken sen så det är Inge viktigt! :P

Seeg!

Känner mig sjukt seg idag och pallar nästan inte gå upp ur sängen. Men jag orkade gå ner och äta frukost iallafall men att komma in i mitt rum sen som fortfarande var mörkt och låta bli att lägga sig i sängen var omöjligt. Så jag passade på att skriva ett litet inlägg!

God natt.

ska gå upp och slagga nu innan klockan blir allt för mycket. Imorgon är det skola mellan 8,35 och 14,40 efter det blir det hem och skriva syslöjds skiten hela kvällen och alltså inge stall!



kärlek till dig älskade ponny!

Finaste STJÄRNAN!

John Whitaker på ryggen, typ världens bästa medryttare! :)

Palla plugga!

skiter i plugget och fixar det imorgon istället. Ska ju inte åka till stallet då så det är chill! :)

Dagens dressyr lektion.

Måste bara börja med att skriva: Herre vad fin stjärnan var.

Red med vanligt tredelat och graman och lite rullsporrar på det. Han lyssnade så himlans bra och flyttade lätt för skänkeln hela tiden och han bara traskade på och var lätt att få tillbaka efter förvänd galoppökningarna också. Alltid brukar det vara något som inte sitter, men inte idag. Det har hänt så mycket på det senaste året och det har också gett resultat i hoppningen så nu blir det till att jobba på hela vintern så att han är i topp toppform när säsongen börjar igen.

tjenixen.

Har precis börjat med ett syslöjds arbete som ska vara inne på onsdag, men fysatan va tråkigt det var så jag övervägde till att skriva två blogg inlägg. Det här och sen kommer det ett om dagens dressyrlektion också. Men jag måste bara säga att det är väldigt skönt att det inte är så mycket i skolan nu förutom syslöjds saken som ska in. Sen tror jag att det bara är ett so prov kvar innan jullovet. Hallelulia va naiiiis!

I stallet idag blev det julpyntning, vilken julkänsla man får då. Annars känns det som en helt vanlig tråkig höst ute fast än det är 5 december. Borde börja lyssna på lite jul musik och handla julklappar så kanske det känns lite mer som jul. Det är ju faktist 19 dagar kvar till julafton.


tjejen på andra sidan datorn.

Najs so lektion!


Gårdagens shopping!

Igår innan mötet gick jag och mamma runt i Väsby centrum för jag behövde lite saker till Nobel lunchen i skolan på fredag, bl.a. Skor. Sen så blev det en bh och nylon strumpor också.


Dagens ridpass

Idag blev det ut och klättra för stjärnan. Vi red till backen vid löfsta och började med att först galoppera samlat och lungt upp och skritta backen ner igen, andra gången hade vi ett lite högre tempo upp och tog stigen genom skogen ner igen. Sista gången hade vi ett ganska högt tempo upp så att han riktigt fick sträcka ut sen tillbaka till stallet sen red vi en ganska lång väg genom lite hus och på gångvägar så att han fick skritta ganska länge innan vi kom tillbaka till stallet.

God morgon!

Har varit uppe ett tag och ätit frukost och läst bok, har typ 50 sidor att läsa tills imorgon. Nu ska jag få en liten break i form av lunch! Sen ska jag fortsätta läsa tills vi ska till stallet och rida lite och sen på möte om allsvenskan nästa år. Sen blir det hem och fortsätta läsa hela långa kvällen. Skriver om ridpasset och mötet sen. Nu ska jag ner och äta lunch. Chao!
image description

Tävlingsplanering vår 2012

11-12/2 Södertälje

3/3 Heby

11/3 Enköping

24/3 Elit omg 1

15/4 Runsten

27-29/4 Grevagården

11-13/5 Skogslotten
eller
17-19/5 Norrköping horse show
eller
17-19/5 Högbo

26-27/5 Elit omg 2 och 3



i vår ska prinsen få lyfta på fötterna högt och mycket för detta blir nog vår sista tävlings säsong tillsammans! :´(


Omstart!

Nu hade jag tänkt att köra en omstart på bloggandet och försöka komma tillbaka till bra update och mycket bilder och sånt kul. För nu kanske jag har lite mer tid för det börjar bli lite mindre i skolan nu vilket är underbart skönt efter ett antal hektiska veckor med mycket plugg!



stjärnan i GLOBEN, ett minne för livet! :D

svar

kommentar: i globen var det en ponny, black buster och såg ut likadan, var det din?

svar: ja det var min ponny som john whitaker red i globen!

RSS 2.0