Mål 2014

År 2014 kommer bli det året jag och Gundes ska komma upp och nosa på lite högre höjder. Därför har jag satt upp en del höga mål, kanske till och med för höga men det får vi se. 
♦ Få fler stadiga nollrundor i 1,30
♦ Starta 1,40
♦ Kvala SM 
♦ Starta SM
♦ Bli stabil i 1,40 klasser
♦ Starta cupper så som Swedish riders trophy, kval till falsterbo osv.
 
 
 

Plugget

Sitter på mammas jobb och pluggar privat juridik innan jag ska bege mig den hela långa vägen till stallet, ensam. Tråkigt. När man väl kommer till stallet brukar det alltid vara kul, men det är liksom den timmen det tar att åka dit som inte är så rolig. Ibland undrar jag faktiskt hur jag orkar hålla på att åka dit ensam i stort sätt varje dag och aldrig tröttnar, hur kan man tycka att dessa djur är så underbara. En annan sak jag undrar är varför jag inte bor på landet, varför i stort sätt inne i Stockholm, det är ju det dummaste stället att bo på om man ska han häst. 
 
Ikväll är det iaf tävlingsryttarmöte i klubben och man ska då meddela om man vill vara med och rida i något eller några lag under nästa år, och så ska tävlingssektionen prata en del. 
 
 

1 år utan min Prince

Idag är det 1 år sedan prince åkte från mig. Det är faktiskt ett beslut jag är glad över. Jag vet inte vart jag hade varit idag om jag hade haft kvar honom men jag är säker på att jag inte hade varit där jag är nu. Prince var en urmysig häst med ett otroligt stort hjärta. Nu lever han ett kanon liv uppe i skellefteå och gör något som han passar bra till. Han var som en stor nallebjörn och just nu den mest älskade nallebjörnen som någonsin funnits.
 
Jag kan inte säga att jag inte saknar honom för det gör jag, men jag och Gunde kommer mycket bättre överens och varken jag eller Prince kunde ha fått det bättre än vad vi har det idag. 
 
 
 
 

Evita van de Veldbalie

e. Wandor van de mispelaere
 
Det var den hästen som vann top 10 finalen i globen i lördags kväll. Dock så var jag inte där och såg den rundan men jag såg hästen både i fredags och i söndag och kan inte säga annat än att det var en helt gudomligt fin häst. Det roliga med den hästen är att den har samma pappa som Gunde. Första gången jag såg en annan häst efter Wandor. Den hoppade halt fantastiskt, men jag vet inte om den var så lik Gunde på något annat sätt. Gunde är nog lite mer lik Wandor än vad denna var. Men den hoppade helt amazing. Filmade med telefonen på datorskärmen grunden i top 10, så här kommer den filmen. 
 
 
Jag var självklart framme med kameran när Daniel Deusser hoppade henne i söndags
 
 

Bakat en liten kaka

Idag efterskolan åkte jag hem och ställde mig oh bakade något som i mammas recept bok kallas bruna bröd. De är jätte lätta att göra men det var väldigt svårt att kunna få degen till en klump som man sen skulle kavla ut. 
 
 
Såhär såg mina ut inte perfekta men goda. 

Himla fin häst jag har

Red dressyr idag, inte lektion då Lena är i England. Hade graman och en väldigt arbetsvillig häst, första halvan av passt jobbade jag mycket öppnor slutor och skänkelvikningar för att få honom lös och fin och samtidigt jobba med min egna sits. Andra halvan av passet red jag utan stigbyglar och red honom rak på medellinjen för att få honom att spåra, jag tog också upp honom lite i formen och kortade galoppen. 
 
Han var dunder fin och hängde inte alls mycket i vänstertygeln, det tar sig verkligen bättre och bättre för varje dag. Jag är en väldigt stolt ägare och ryttare till denna kanonhäst. 
 
Idag invigde jag även pannbandet, strumpor och fleecen jag köpte i globen. Allt satt som en smäck och blev mycket fint tillsammans. 
 
 
Den finaste av de alla ♥

Inhandlat SIHS 2013

 
Anna Scarpati schabrak 750:- standardpris: 899:-
 
 
 
Equiline schabrak + luva 999:- standardpris: 1699:-
 
 
 
Kingsland ridbyxor vita helskodda 500:- standardpris: 1799:- 
 
 
Kingsland tävlingstopp 475:- standardpris: 949:-
 
 
Spooks fleece 895:-
 
 
Kingsland mössa 300:- standardpris:699:-
 
 
Kingsland strumpor 100:-/st standardpris: 150:- Handskar 250:-
 
 
Pärlpannband 199:-
 
 
 
Equipe soft care 275:- 
 

Uppdatering om globen sker imorgon, nu sova..

Kom hem från globen vid 20 över 10, satte mig ner och pustade ut några sekunder innan jag duscha och nu måste jag sova för att överleva morgon dagen... Efter skolan uppdaterar jag er med hoppbilder på fina ekipage och på allt jag köpt. Jag har denna helg spenderat många timmar i annexet och fyndat mycket bra och fina saker. 8 av 11 saker jag köpt har varit på mycket rea... Känns lite bättre att shoppa loss om det är nedsatt pris. 
 
 
John Whitaker och min stjärna 2011
 

RSS 2.0