Lite nytt

Innan vi åkte så hann jag in på Gina, HM och Hööks som nyligen öppnade på Kungsgatan. På Gina och HM köpte jag två par glasögon per affär totalt 4 par, två par pilot och två par standard. På Hööks blev det ett par svarta ridbyxor, ett par handskar och ett par HV strumpor. Sånt som behövs så att säga.

Nu på vägen fick mamma en utmärkt idé att stanna på sharpman. Hon köpte en jacka och jag ett paket med tre kingsland showsocks. Välbehövligt även det, har även provat lite annat som jag har sett finns på rea på andra ställen...


And off we go

Nya glajjorna är på, för det är sooooool!!


Vår sug

Är så sugen på att sätta på mig lite lättare kläder, ett par najsiga glajjor och bara glida runt vår fin nuuuuu!!!
 
Tror jag ska springa in på H&M, Gina eller Bikbok idag när jag ändå ska in till stan och köpa 3-4 par, så har jag sommaren räddad. 
 
 
Glajjer ska det va

God morgon

har vaknat nu, måste plugga lite innan jag packar klart det allra sista och beger mig mot stan.
 

Ridbyx brist

Nu när jag ska åka iväg och vill ha lite finare ridkläder med mig så märker jag att jag inte har mer än ett par här hemma som är vettiga, antingen är dem för små, trasiga eller oskodda. Visst jag kan rida med oskodda men jag får absolut ingen känsla och det är väl det man ska få när man provrider (?). Imorgon får jag se om jag kan ta mig bort till my one och hitta ett par eller om jag och mamma kan stanna någonstans på hööks eller något på vägen och försöka få tag på några. 
 
Kan tänka mig dem här från hööks bara för att dem är så klassiska och enkla och passar till allt, i antingen blått eller svart. 
 

Kom hem i söndags, åker imorgon

Kom hem från en fantastisk vecka i Österrike i söndags morgon vid halv 6, det har varit såå kul och jag har skratttat så mycket och bara levt livet. Dem sista två kvällarna är inte att prata om, spååååårat var det iaf. 
 
På dagarna har vi åkt skidor iaf och jag prövade också snowboard en och en halv dag men det slutade med att jag var blåslagen över hela kroppen, tappade andan i 3 fall och jag tror även jag vrickade ett finger. Det var inte riktigt värt smärtan när jag egentligen är bra på skidor.
 
Nu blev det några sköna slapp dagar här med lite plugg och bio mys och lite sånt innan jag far till Skåneland på torsdag eftermiddag för att prova massor med hästar. Åker någon gång på eftermiddagen och kommmer fram till lund på kvällen. Fredagen har vi bokat in några få hästar på olika ställen, Lördagen är proppad och söndagen ska vi väl hinna med något ställe innan vi sätter oss i bilen och åker hem. Lena följer med också och hjälper oss.
 
 
 
 

Sjukt sköööna

 

Tävlingsschabrak + Huva

 
Globen schabrak (mounatin horse) stjärnhästarna fick sånna att träna i + equline huva
 
 
vitt likadant som ovan fick i globen har 2st en från 2011 och en från 2012 + equiline huva
 
 
Grått schockemöhle + huva
 
 
Glengordon, huvan är i stallet men är matchande (används numera mest på träningar)
 
 
anna scarpati + huva
 
 
John Whitaker pro-elite schabrak (brukar ha antingen schockemöhle eller equline huva till)
 
 
schockemöhle matchande huva i stallet
 
 
kingsland crown
 
Det är i stort sätt bara de 3-4 sista som används flitigt men om jag tröttnat lite på dem får de andra rycka in, har även några till lite färggladare i stallet som också används ibland, bla orange schockemöhle.

10 saker du kanske inte visste om mig

• När jag var och tävlade i södertälje i våras så blev Prince "sparkad" av Tyra sjösteds Dario på framhoppningen, han hade ingen röd rosett i svansen...
• Jag har stått som ägare på 4 olika hästar
• Jag har bara ägt två hästar samtidigt en gång och det var Buster och Prince, jag har alltid annars haft ett glapp
• Jag har aldrig tävlat eller ägt en b-ponny
• Min häst karriär började på Täby galopp, jag tävlade alltså shetlandsponnyer i ponnygalopp. Det är troligtvis där ifrån jag aldrig är rädd för fart och är väldigt modig av mig i ridningen.
• Prince stegrade med mig på komando.
• Dem allra flesta gånger jag har vunnit har jag haft marinblått schabrak. 
• Jag matchar nästan alltid min utrustning på både träningar och tävlingar.
• Jag och Prince har blivit placerade top 4 i 10 av 15 starter i 1,10
• Innan jag fick Buster hade jag bara tävlat någon enstaka LC
 
 
 

Något jag verkligen vill ha

 
Ljusblå animo larissa

Våga ta risker, det stäker dig enormt om du lyckas

 
Kingen

I miss you, A LOT


Duktiga Prince levererar

Glömt att berätta att förra helgen var Prince och Sandra och tävlade en 1,10. Dem var 0or och tog hem 2a platsen, såå skönt att han är tillbaka i sitt vanliga jag igen.. Dem ska rida en till 1,10 och om den går bra gå upp på 1,20. När han är stabil i 1,20 eller rättare sagt satt några nollor ska han ut på annons, han är självklart tillsalu redan nu.
 
 
en av våra 2a platser, 1,15 på värmdö, förklassen DM

Sista inlägget innan vi åker från Öland

Nu är bilen snart fullpackad och vi ska bege oss mot Kalmar där vi ska byta bil till en minibuss och träffa några vänner till Amalias föräldrar. Jag kanske hör av mig på vägen annars har jag skrivit några tidsinställda inlägg... Chaoo

På planet mot Kalmar igår, underbart väder ovanför allt det gråa dimmet!


Amalia orkar inte packa...

därför sitter vi och myser med en kisse och chillar.... piuss och kram från öland!! :D

På planet mot Kalmar

Nu börjar mitt 18 dagar långa sportlov


God natt

God natt gott folk, imorgon blir en lång dag.. ska försöka uppdatera så mycket jag hinner!!

Dagens to-do

Samhällsprov
Bokanalys (kolla film + analys)
Packa
Ett annat ärende 18-21
Ev skotta


semlor utöver det vanliga


Bästie


Fettisdagen!!


Tips på hästar till salu

Om det är någon som vet någon fin häst på 1,35-1,45 nivå till salu i åldern 8-12 år så är det bara att länka, tar självklart emot andra tips också... tex så kan det vara en 8 åring som ännu inte gjort så mycket men som har en bra skalle och bra kapacitet. Skriv i kommentarerna
 
 
Första vinsten på den bästa.

ledsen tjej här

det var riktigt längesen jag kände mig såhär ledsen... 
 
 

Helvetes jävla skit

Orkar inte mer vill inte vara kvar...


Två grymma veckor framför mig

Har en grym känsla att det kommer gå bra imorgon på besiktningen... annars tar jag livet av mig
• Får flyga till jordens bästa ställe på torsdag (öland) 
• Firar på torsdag alla hjärtans dag med middag hos bäste morfar och kvällen efter tillsammans med min underbaraste vän
• På fredag sätter jag mig i en buss och åker till österrike och spenderar dagarna i backen och kvällarna på en härlig krog med bäste vännen 
• Jag får sportlov en vecka tidigt så att jag har sportlov i två veckor
 
 
 
 
denna undre bilden är från sportlovet -08 den övre några år senare..

Plugg hela kvällen

Ska sitta och plugga samhällskunskap hela kvällen... Har prov på onsdag!! :(


Sveriges sötaste?

 
 
 
 

det blev 4 par jeans


STOR DISS FÖR MELODIFESTIVALEN!

Hur kan inte dem lite vettiga bidragen gå vidare till final istället för låtar som är huuuur dåliga som helst? Det är inte okej...
 
 

90210

Har helt fastnat i 90210 den senaste tiden, inatt låg jag uppe till halv 4 och kollade och det blir marathon ikväll också förutom melodifestivalen paus.

Beger mig mot stan

Åker in till stan med päronen och Ska köpa jeans, mamma lovade att betala ett par jeans åt mig och sen tror jag att jag ska köpa två par färgglada eller det vanliga paret som jag la upp för någon dag sedan, beroende på hur dem sitter...


postpaketets innehåll


Frågor och svar

Är prins såld? 
Om inte vad gör han nu och varför är han inte hos dig?

Nej Prince är inte såld, han står hos sin gamla ägare för tävling och försäljning. Han är inte hos mig eftersom vi inte passar varandra i hoppningen och vi båda förlorar endast på att hoppa och tävla tillsammans, det ger oss båda dåligt självförtroende och det är inte värt att förstöra en sånn fin häst. 
 
Hej! Vem är hassel?

Hej, Hassel var min första alldeles egna ponny. Hade henne mellan januari 2007 och september 2008 och hon var halt största delen av den tiden och det slutade med att vi fick avliva henne pga att hon inte höll för hoppning. 
 
Varför ska du sälja Prince, och tror du att ni kommer få lika mkt som ni köpte han för?

För att vi inte passar ihop och det sättet som jag rider på passar inte hans temprament. Nej det tror jag verkligen inte eftersom han inte har några vettiga resultat det senaste halv året.
 
Eller så köper du själv? Du är väl ändå 16 år..

Denna handlar om att jag behöver ha nya chaps.. Nej eftersom jag inte har någon egen inkomst så har jag helt enkelt inte råd utan de 1050 kr jag får i studiebidrag varje månad vill jag ha till kläder åt mig själv och lite roligare saker än chaps. Mamma ser det som något nödvändigt så därför behöver jag inte betala sånt själv.
 
 
 
Är hemskt ledsen över att jag och Prince inte fungerar då han är perfekt på alla sätt. Om man skulle köpa häst på utseende eller uppförande i stall och på andra ställen så skulle han vara värd miljontals kronor, går nog inte att hitta en trevligare häst, han är alltid glad och positiv och då menar jag verkligen ALLTID

Chill fredag

Denna fredagskväll består enbart av chips, godis, cola och mys i soffan. Sista fredagen i sverige på två veckor, det ska bli så skönt att komma iväg med den bästa och vi ska ha så sjukt jävla kul som det bara går att ha. TAGG!! 
 

Följer 1,35

Sitter med equipe uppe och följer 1,35 hoppningen i helsingborg. Hade inte tackat nej till att vara där och tävla, men det tar vi om något år eller två!! :P

Snygga våriga byxor

Från gina allihoppa, funderar starkt på alla 4 paren, har svarta i samma modell som de första och ÄLSKAR dem, sen var de tredje paret snygga vanliga jeans lite ljusare än vad jag har så det vore snyggt till sommaren. Baggy jeans är ju också sjukligt skönt, hade ett par innan som ligger hemma hos någon kompis tror jag, jag har dem inte iaf.
 

149;-
 149;-
399;-

499;-

Historia plugg

sitter i datorsalen och skriver på ett historie grupparbete om pesten... fett med tråk!

Ett paket på posten

Har precis hämtat ett paket på posten, kan ni gissa vad det är i?
Kommer från kingsland iaf


Pimpad telefon

Har suttit och pimpat mina appar och sånt i eftermiddag... Här har ni resultatet

Roooosa!!!


skotta

ska ut och skotta hela vår uppfart nu så att päronen blir glada och stolta nör dem kommer hem...
 
 

Besöks rekord och häst update

Hade besöks rekord igår med hela 150 unikabesökare och 279 sidvisningar... antar att folk var nyfika på hästen.
 
Kommer också med lite update om när besiktiningen kommer att vara och den sker på måndag är sååå taggad men jag får tyvärr inte vara med, den kommer inte heller på direkten men om den går igenom så får vi åka hem till honom och rida några dagar. På torsdag åker jag nämligen till Öland och sen på fredag till Österrike, är borta i en och en halv vecka så vi tyckte att det var bättre att ta hem honom när jag kommer hem. Om det nu går som det ska, HOPPAS HOPPAS!! själv har jag en väldigt bra känsla faktiskt...
 
 
 
prinsis får stå för bilden

På g hemåt

Sitter på tåget hemåt efter en mycket jobbig spanska lektion i 1,5 timme med vikarie som lärde ut massor med saker fel och vi fick rätta honom hela tiden. Jag orkade inte sitta och bli fel inlärd så jag gick iväg och fastnade med Amanda i soffan. Vi satt och snackade om våra fjortis tider och as garvade åt det och sen slutade vi 30 min tidigare så det blev 1 timme lektion... Åt i skolan och åker nu hem. Sköön torsdag


Fler bilder...

Hästen ska besiktas och röntgas innan den är min..
 

 
 
 
 

Bara jag som inte kollar fotboll?

Känns som att hela sverige kollar fotboll just nu, kanske inte så konstigt. Men jag går mot strömmen och sitter i min säng och chattar med lite goa människor för att få lite positiv energi. 
 
 
 
är riktigt nöjd med håret faktiskt, kunde varit en aning mörkare men men det duger för mig

Rätt tänk


Säger bara brunett så hett..

 
 
 
 
 
före:
 

Snygga shorts från Gina

Minst ett par ska inhandlas idag


One for all ♥


Två fin fina bilder från dagen!!

 
Gott med efter maten te för min hals
 
 
Jag och min vackra väninna
 

säng liggandes

har varit säng liggandes sen torsdags förmiddag, eller idag har jag känt mig mycket bättre så imorgon är jag förhoppningsvis på benen igen...
 

stackars Buster kände sig utanför när jag alltid mös med Prince ist för honom när jag hade båda i ett halv år ungefär
 

RSS 2.0