Gästbloggar// Emma!!! :)

hej allihopa!! Hoppas ni har det nice. Det har jag iaf just nu sitter i cafeterian i stallet och äter en pasta alfredo. (fett nyttigt) haha har sommar lov:) så skit samma!!!!  Men sen ska ni veta att i morgon ska jag, emma och Amalia gå upp kl HALV 7  fattar ni hur tidigt det är att gå upp på sommarlovet!!! INTE OK... Men iaf i morgon ska jag, emma och amalia vara slavar haha skoja men vi ska hjälpa till på ridlägren här och det ska faktiskt bli roligt, sen vid 2 tiden i morgon ska jag rida för Ninni hon som äger gården. Hon e super bra. Vi ska hoppa lite träng och lite vanligt tror jag. Man vet aldrig vad hon har för planer... Efter det ska jag fota Emma och Amalia när dom rider. Så efter i morgon kommer det bilder på dom. Det här var lite av mina planeringar om morgon dagen. Ha det så bra.

Kraam Emma <33333 =D

In flyttning hos ninni √

Nu har jag precis flyttat in hos ninni med emma och snart kommer amalia också som har bestämt sig för att bo med oss och slava. Snart ska vi väl gå bort till stallet och rensa spindelnät i fönster gallren och lite så, rida får vi göra ikväll när det blir lite svalare för här är det väldigt varm i solen iaf.


D e chill på Öland!

Här händer det inte mycket, idag har vi iaf varit ute och badat med dem små söta och efter stallet så hade vi det årliga kak kalaset och det var lika mumsigt som vanligt. Imorgon flyttar jag bort till ninni och ska hjälpa till på ridlägrena nästa vecka och veckan efter det.


Kul midsommar;)

dsc03505 (MMS)

Kul midsommar;)


Framme i stugan

Nu är vi framme i stugan och jag har hunnit packa upp kläderna också. Buster är hel nöjd i hagen borta hos ninni med Mozart som kompis i hagen och imorgon ska dem släppas ihop med två andra snälla valacker i en hage med lite mer gräs i, äntligen så ska han få gå ute på natten också. Jag tror att han kände igen sig när han kom ut ur släpet. Nu är maten klar hej dååå!

På ölandsbron:)

dsc03501 (MMS)

På ölandsbron:)


I bilen

Sitter i bilen och har precis börjat den långa resan ner till öland nu, har varnat alla på öland att jag kommer nu också, åhh det ska bli så nais att äntligen börja sommarlovet på riktigt, det vore lite naisigare om det kunde sluta regna också. Hästarna som vi släppte ut imorse ville ju liksom komma in nu igen när dem hade kommit ut för en timme sen. Jag hann också klippa manen och hästen skos innan vi åkte så nu behöver han inte skos på hela sommaren hoppas vi på.



Ibland blir man riktigt sugen på storhäst

kolla denna underbara hästen

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=492113

http://www.lunnaridcenter.se/horses-for-sale/7-yrs/hojmarks-roze-2933083



- samma häst

shoosään!

sitter och chillar galet med anna och oscar och bea står i duschen just nu. annars händer det inte så mycket här utom att vi inte fick någon lunch idag för att vi inte skrev upp oss på någon lista som dem inte hade sagt ett pip om att man skulle :(

God natt

nu ska jag sova så att jag är pigg när jag kommer dit imorgonbitti vid 9 så vi måste typ åka hemifrån lite innan 7... alldeles för tidigt för att jag ska gilla det. Men men jag vet att det kommer bli hur kul som helst!!! :D

Sylve och Lotta träning

Imorgon ska jag och några polers åka till Jump club och träna för Sylve och Lotta i tre dagar och därför kommer jag inte ha tid att blogga eller jag kan ju alltid försöka lite med mobilen, men inga långa inlägg. Så nu sitter jag och försöker hitta några någolunda fina ridkläder som matchar lite halftk, men vi får se vad jag hittar på.

Nyss så var jag och mamma ute på ekerö och köpte ett sadelskåp, hon hade tydligen beställt ett för några veckor sen via hööks som jag skulle kunna haft med till skogslotten men dem var tydligen slut i sverige och gick inte att få tag på men då hittade jag en snubbe på blocket som sålde så vi åkt dit idag och köpte ett. Toppen nu när jag ska iväg på massa meetings och sånt och till öland så nu är jag glad.

Nu ska jag åka till stallet...



ett sånt blev det fast svartgrått.

...

Har inte haft tid att blogga dem senaste dagarna för jag har hängt på runsten dem här tre dagarna och kommit hem sent till stallet och fixat det sista där och sen hem och äta sen slappa lite vid tvn eller så och sen somnat. men det har varit riktigt kul, men gud vad man har burit bommar och stöd denna helg (jag var "funktionär" när banorna skulle byggas om)

Runstenhoppet!

Idag kommer jag befinna mig på Runsten för att ta lite kort på dem jag känner och vara med salinarna. kul kul. Så nu vet ni vart jag kommer befinna mig.
Jag hade kameran i högsta hugg när vår klubb anordnade sm och massa annat i höstas på runsten.

Grym chey!


Chillar galet

Nu ligger jag och emma och chillar galet vid poolen med lite nais music. Vid 13 tiden går tåget mot stallet och idag ska min lilla sötis få massage och sen åka till atg och kolla så att allt är bra med honom nu efter så mycket tävlingar.



underbara älskade!


Filmerna

La:



MSVB:



Jag lägger inte upp msvb rundan för att jag är stolt över den eller något utan det är för att ni ska se hur grym och underbar min ponny är som klarar den rundan med bara fyra fel!

snabbast!

hade helt klart snabbast tid i la.


Helt ok resultat från helgen 4 fel i båda ...

dsc03493 (MMS)

Helt ok resultat från helgen 4 fel i båda klasserna men jag har en hjälte till ponny som räddade mig på alla hinder i msvb så att det blev en tredje plats tillslut och i la på var det en riktig Buster rivning ;)


Nu mot stallet vidare till Örebro

Nu sitter jag i bilen och väntar på att vi ska åka till stallet och fixa ihop pållen och sen åka till Örebro.

Livet leker!

dsc03492 (MMS)

Livet leker!


Packar

håller på att packa för att åka till mina kusiner i Örebro eftersom vi ska sova över där tills imorgon och ta med Buster och täävla i Kumla så då blir det lite att ha med sig, när jag har gjort det klart så ska jag gå ner och smörja mina tävlingssaker, jag ska faktist pröva tävla på mitt pehlam ist för ett vanligt rakt.




Bra start på sommarlovet

• skolavslutning

• lunch med päronen och brorsan

• frissan- slinga håret

• stallet

• BADA!



den klänningen hade jag idag samma som jag hade när jag slutade 6an, det var nästan kors i taket att jag fick på mig den.

Hos frissan:)

dsc03490 (MMS)

Hos frissan:)


SOMMARLOV!!

SOMMARLOV!!


Mys i solen med bästa emma:)

dsc03487 (MMS)

Mys i solen med bästa emma:)


.



Du har förändrat hela mitt liv!


startlistor

LA bed A:0 2/20



MSVB bed A:0/A:0 21/22 alla kategorier ihop slagna 6/7 bland D-ponnyer 



Ny färg + header

har fixat en ny design om ni inte ser det. fixade en åt tellan också.

kommentar

Anonym:

Vad är det högsta du har provat att hoppa någon gång?

svar:

jag har hoppat 1,45 på Buster, det var sjukt kul men tyvär har jag ingen bild på det men här är två när jag hoppar 1,40.




kommentar

Isabelle:

Du är allt kaxig där med din pool medans vi andra går och dör av värme! :) Hah ne bara skojade, jag är grymt avvis! Och eftersom ni har spån ;D

svar:

 hahah du får väl komma hem till mig och bada om du känner för det. Bilden när jag står och mockar är faktist tagen på gotland när jag var där på meeting.


Denna dag har gått ut på det här:





och ikväll ska jag på någon fest med grannarna, BOORING :P

Lördagens klasser

LA:



MSVB:


Resultat

Fredag la: Han var hur stark som helst och nästan helt okontrollerbar ponny så jag fick med mig 3an och sista.

8 fel

Lördag la: Här var han mycket finare och lyssnade bättre, men vi fick med oss 4an och 5an.

8 fel

msvb: Jag red skit dåligt och plockade alldeles föär mycket och han räddade min flera gånger, särskillt i kombinationen där jag nästan kraschade in men han forstätter och klarar b hindret, ni får se på filmen men han var helt otrolig, sen kom jag jätte nära på trippelbarren och han fick nästan hoppa stillastående.

12 fel

söndag msvb: Han slarvade hur mycket som helst och jag red mycket bättre och hade bra tempo hela vägen men han lyckades ändå få med sig tre bommar.

12 fel


Otaggad chey

Är inte alls taggad på att tävla imorgon men det blir jag väl på vägen dit. Nu är allt packat och nu ska jag bara sova och lasta hästen och sen är vi påväg, jag har pratat med dem som redan är där och fått reda på att Buster ska stå bredvid Pluto :D



Grymaste Plutee på Gotland.

Dagens ridpass.

Idag red jag på ängen med hackamore och jag tror faktist inte att jag kunde sitta ner i sadeln i 10 sekunder i sträck. Utan han studsade och höll på och dampa sig hela tiden med Eftersom han var likadan igår så ska jag inte rida med hackamoret mer om jag inte bara ska skritta ut eller något sånt lugnt.


kommentar

Isa

Oj, hur bröt du benet? :0 Ramlade du av studsmattan eller något?

Svar:

Haha aa jag ramlade av studsmattan, jag hoppade med han som tog studenten och han "studsade upp mig" flera gånger på rad och tillslut tappade jag kontrollen.


Fett nais dag.

Denna dag har varit fett chill hittils iaf utom att mamma väckte mig vid 9 imorse men jag kunde somna om lite senare. Idag ska jag och mamma åka förbi hööks på vägen tilll stallet och köpa en man ut tunnare så att han kan bli lite snygg till helgen.


Min stjärna, min legend

dsc03479 (MMS)

Min stjärna, min legend


hemma 20 min

Är hemma i 20 min och sen har jag 18 min på mig att byta om, packa lite kläder och gå till tåget. Efter stallet ska jag direkt till Anna Salins student skiva. kul kul, fast sist jag var på student så bröt jag ju benet så det var inte så lyckat, men det hade jag inte tänkt att göra idag.



man ser nästan att mitt högra ben är kortare eftersom lårbenet låg parallellt


God morgon.

Idag är det skola mellan 9 och 12,20 skön dag, efter det tror jag att jag går hem och slappar lite i solen och sen väntar på mamma så åker vi ut tillsammans.


RSS 2.0