Goldfever-H

 
Goldfever är en valack född 2006 e. wandor van de mispelaere u. vinny ue. darco.
 
Gunde som han kallas har jag haft sedan mars 2013, även honom har jag köpt från stall karupslund. Tillsammans har vi tagit oss upp till 1,40 med placeringar och bra resultat. Vi red förra sommaren junior SM där vi tog silver. Vi har även mängder av vinster i 1,20-1,30 så förutom att han har gjort riktigt fina resultat på 1,35-1,40 så kan han vara super snabb och vända snabbare än blixten. 
 
Tyvärr så fick han tarmvred på vägen hem från sista tävlingen förra året som va Strömsholm. Det hela slutade med att han fick buköppnas då en tarm hade fastnat runt diafragman och kunde inte ta sig där ifrån. Efter det har tog det tre månader innan han kunde börja jobbas i alla gångarter igen, skritta fick han göra efter två månader, en månad i box och en månad i liten hage. Så ungefär 1,5 månad hade vi på oss att sätta igång innan vi gjorde våra första starter i februari. 1,10 och 1,20 fick han hoppa runt då, han tyckte iaf att det var väldigt kul och det kändes skönt att känna att allt var som vanligt. Vi har nog haft tur då vi inte har haft några problem alls med läkningen av såret eller magen efter buköppningen. 
 
Nu tävlar Gunde igen på 1,40 nivå med bra resultat och har även debuterat 1,45 med två ynka små nedslag på Falsterbo i YR grand prixen. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0